Hiçbir şeyden zevk almıyorum

Alpkaankoc19

Decapat
Katılım
5 Ekim 2021
Mesajlar
62
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sağlık meslek lisesi mezunuyum 2017. yaşadığım şehir küçük. İş yok sosyal aktivite 0 sadece AVM var.
Günlerim hep evde geçiyor Instagram TikTok döne döne duruyom yediğim yemekten bile zevk almıyorum. Diyorum ders çalışayım Max 2 hafta sonra bırakıyorum. Dışarıya da çıkmıyorum zaten çevrem de yok 4 5 kişi var. Tecrübem yok diye hiçbir yere giremiyorum. Ne yapmam lazım? Artık çok bunaldım bir şeyler yapmam lazım ama olmuyor rast gitmiyor.
Arabalara ilgim çok aşırı var. Zamanın da al sat yapayım dedim. Ailem de destek çıkmadı şimdi çıksada çok zor iş işten geçti. Tek aktavitem 1 2 hafta bir çevre yolunda turlamak başka bir şey yok hayatım da.
 
AVM diyorsun mesela milkshake falan iç, ya da oyun oyna. Bütçen yeterliyse. Dedenin anneannenin yanına vs. git arkadaşın varsa buluş sinema falan izle.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maddi imkanın var ise yakınlardaki spor salonuna yazılabilirsin. Hem çevre edinir hem vucudunu geliştirmiş olursun. Zamanın dolu dolu geçer az da olsa telefondan uzaklaşırsın. Ayrıca geliştiğini görmek zevk almanı sağlayacaktır hayattan.
 
Ben de hiçbir şeyden zevk almıyorum. Arabaları sadece yarış oyunlarında seviyorum.
Bende iki psikiyatrik hastalık var, birincisi anksiyete, ikincisi hiçbir şeyden zevk almamak. Kullandığım ilaç sadece anksiyeteye iyi geliyordu. Bu yüzden ilaç değiştirdim. Prozac'a geçtim.
Hayat anlamsız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı