Hiçbir şeyi umursamak istemiyorum

İbomawashi

Femtopat
Katılım
26 Ağustos 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu sıralar hiçbir şeyi umursamak istemiyorum. Ne dersleri ne okulu ne de başka bir şeyi tüm gün uyumak istiyorum.
Hiçbir şeye kafa yormak istemiyorum.
Rahat takılıyorum bu aralar. Derslere olan ilgim azalmış durumda ama ben dinlemek için kendimi zorluyorum bazı normalde de bildiğim şeyler beynime yabancı geliyor. Ya normal şartlarda böyle değildim daha derslerime düşkün, sorumluluk alan, bir şeyler üreten yeni fikirler geliştiren bir insandım. Şu an 1 haftadır böyleyim ve bu da bana zarar veriyor açıkçası sizce bunun nedeni ne olabilir bu durumun kaynağı.(not: Geçenlerde eniştemden tokat yemiştim hızlı ve sert bir şekilde ondan sonra bu durum olmaya başladı sizce beynim etkilenmiş olabilir mi, hani sarsıntı ya da travma olusmuş olabilir mi sizce, sonrasında boyun ağrısı ve bir kafa karışıklığı yaşadım.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu sorun hemen herkeste olmaya başladı. Özellikle Türk insanı bu gündem ve gelişmeler yüzünden çok yoruldu. Genci ve yaşlısı artık sıkılmaya başladı. Şahsen bende aynı şekilde umursamaz bir insan oldum okuldan eve gelip saatlerce bilgisayar başında zaman öldürüyorum oyun bile oynamak gelmiyor içimden sadece başında oturuyorum. Kısacası bu sıkkınlık ve umursamazlık çevre ve ülkeden kaynaklanıyor.
 

Geri
Yukarı