Hiçbir yabancıyla konuşamamak normal midir?

Daha fazla  
18 yasindayim, hayatimda adamakıllı arkadasim vb. olmadi ve kizlarla konusamadim. Konusmayi da bilmiyorum, sessiz kalıyorum her yerde. Yabanci birine bile cok konusamiyorum, oyle ozguvensizlik var. Sizce normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
18 yasindayim, hayatimda adamakıllı arkadasim vb. olmadi ve kizlarla konusamadim. Konusmayi da bilmiyorum, sessiz kalıyorum her yerde. Yabanci birine bile cok konusamiyorum, oyle ozguvensizlik var. Sizce normal mi?
Benim için de durum aynı 😀

Arkadaşın olmaması pek normal değil herkesin iyi kötü bir arkadaşı vardır diye düşünüyorum. İlişkiler dışında sessizlik normaldir fikrimce. Bazı insanlar konuşmayı sevmez içe kapanık olur.

Sosyal anksiyete. Bir uzmandan destek almanı öneririm. Hızlıca atlatılması gereken bir şey. Yoksa hayatın her alanında çok geri planda kalırsın.
Ya garip misal kizlari cevher gibi goruyorum ve bir kiz gozume baksa titreyecek kadar ask hissediyorum hemen asik oluyorum direkt gozume baktigi icin bile. Ve kendimi bak yemin ediyorum motivasyon editlerini izleyip gaza gelip kizlardan dahada uzaklasip kendimi havali gorme gibi bir dusuncem oluyor 18 yasindayim. Ve iste 3 yildir kick boks yapiyorum iste sportifim mutluyum sevgilisi olan erkek kizlari gordugum yerde dovesin geliyor misal dayanamiyorum onlarin sevgi gormesine

Ya garip misal kizlari cevher gibi goruyorum ve bir kiz gozume baksa titreyecek kadar ask hissediyorum hemen asik oluyorum direkt gozume baktigi icin bile. Ve kendimi bak yemin ediyorum motivasyon editlerini izleyip gaza gelip kizlardan daha da uzaklasip kendimi havali gorme gibi bir dusuncem oluyor 18 yasindayim. Ve iste 3 yıldır Kick boks yapiyorum iste sportifim mutluyum sevgilisi olan erkek kizlari gordugum yerde dovesin geliyor misal dayanamiyorum onlarin sevgi gormesine

Sevgili mevzusunu bu kadar kafana takma yahu. Daha 18 yaşındasın. Çevrendeki o çakma ergen ilişkilerine özenme. Hepsi ayrılık acısı diye havalı durmaya çalışan yıkık tipler. Önemli olan hayatının devamında seni sürekli sevecek birini bulabilmek. Yoksa istersen 100 tane sevgilin olsun yine mutlu etmez. 3 yıldır Kick boks yapıyormuşsun. Sporla ilgilenmen seni zaten diğerlerinin bir gömlek üstünde tutmaya yetiyor. Şu an hormonlarından ötürü biraz depresyon ve cinselliğe karşı daha bir merak sürecinde olabilirsin. Ne desem bunları kafaya takacaksın. Sadece rahatlamaya çalış. Sporuna, öğrenimine devam et. Bu yaşları kız tavlamakla geçirmek büyük zaman kaybı.

Sevgili mevzusundan da öte yine de bir uzmanla görüş derim. Hiçbir yabancıyla konuşamamak büyük bir sorundur. İleride her işini kendin gördüğünde insanlarla bol bol muhatap olacaksın. İster istemez iletişime zorlanacaksın.

Maalesef bende aynı durumdayım. Arkadaşlıklarım genelde yüzeysel ve geçici dostluklardı.
Zaten bu yüzden her zaman araya birini sokarak insanlarla dolaylı yoldan konuşurum ve bire bir sohbetlerde tökezlerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı