- Makaleler
- 11
Daha fazla
- Meslek
- Developer
- Profil Kapağı
- 1523184026
Merhaba arkadaşlar, okulda bazen hocalara Bilişim Teknolojileri ile ilgili terimler sorular soruyorum, bana mantıklı bir geri dönüş yapamıyorlar. Konunun cevabını verdiğim zaman ise sanki yanlış bir şey söylüyormuşum gibi davranıyorlar, örneğin geçen gün BTT adlı dersimizden performans alacak öğrenciler vardı. Hoca da sınavlar bittiği için artık istediğimiz konu ile ilgili ödev yapabilmemize izin verdi. Ben ödevi önceden yapmıştım. Hoca öğrencilere konu verirken, aklına konu gelmedi ben de konu önerdim. Önerdiğim konu: "Hackintosh hakkında bilgi?". Öneri olarak bunu söyledim, hocamın bana geri dönüşü "Hackintosh ne?". Şaşırdım ama herkes de her şeyi bilecek diye bir şey yok diye düşündüm. Ama sanki ben çok saçma ve anlamsız bir konu önermişim gibi değişik bir geri dönüş aldım. Tek bununla kalsalar iyi, bazen arkadaşlarım teknoloji ile ilgili o kadar değişik cümleler kuruyorlar ki dediklerine sadece gülüp geçiyorum. Size sorum, ise sizin de başınıza böyle olaylar geliyor mu yoksa tek bende mi oluyor bu işler?
Son düzenleyen: Moderatör: