High Power 500W Power good sinyali yok

@Celeron433 220V tarafında sorun olsaydı, çıkış kanallarında düzgün voltaj görmeniz mümkün olmazdı.

Bir de çalışma esnasında 220 v tarafını kurcalamak riskli mi?

Prizde değilse ve bulk kapasitörün deşarj olduğundan eminseniz (ki o da doğrultucudan sonra ama yüksek voltajlı) çalışılabilir. Ama sizin durumunuz için pek de gerek yok.

@Celeron433 220V tarafında sorun olsaydı, çıkış kanallarında düzgün voltaj görmeniz mümkün olmazdı.

Prizde değilse ve bulk kapasitörün deşarj olduğundan eminseniz (ki o da doğrultucudan sonra ama yüksek voltajlı) çalışılabilir. Ama sizin durumunuz için pek de gerek yok.
Tamamdır, 12 volttan devam. Sağ olun.

Bu aralar yoğunum PSU ya tekrar bakamadım, tabi ki daha uğraşacağım ama sizce
MSI MAG A550BN kuponla 1400 liraya almak şu an mantıklı mı?
@Andar Han @Oreki

Son düzenleme:
Önceki forumlarda gördüm aynı fiyatlara A600DN modeli de sorulmuş 550 olanı önermişsiniz yapısı farklı galiba o zaman. High Power ı yapmaya çalışıyorum, bir taraftan da şu an kullandığım Psu riskli . A550BN, ileride alırsam RX 580 i (veya muadilleri) besler mi acaba ?

Önceki forumlarda gördüm aynı fiyatlara A600DN modeli de sorulmuş 550 olanı önermişsiniz yapısı farklı galiba o zaman. High Power ı yapmaya çalışıyorum, bir taraftan da şu an kullandığım Psu riskli . İleride alırsam RX 580 i (veya muadilleri) besler mi acaba ?

Evet iç yapı olarak farklı ürünler. A600DN, A550BN'nin gerisinde kalıyor. İlerde RX 580 ve muadili kartları rahatlıkla çalıştırır. RTX 4070'e kadar yolunuz var.

Tamamdır çok teşekkürler, konu çok uzadı demezseniz High Power ile ilgili gelişme olduğunda yazarım tekrar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı