High Power Element 650W alınır mı?

480869

Kilopat
High Power Element BR 650W

Merhaba. Esas olarak PCI-e 6+2 pin bağlantılarının tek kablo yerine 2 kablo olması gerektiğini öğrendiğim için, olabilecek ucuz bir güç kaynağı arıyorum.
Yukarıdaki ürün sağlam mıdır? RTX 4070 Super alacağım. Onun için uygun mudur? Kaliteli midir?

High Power Element BR 650W

Merhaba. Esas olarak PCI-e 6+2 pin bağlantılarının tek kablo yerine 2 kablo olması gerektiğini öğrendiğim için, olabilecek ucuz bir güç kaynağı arıyorum.
Yukarıdaki ürün sağlam mıdır? RTX 4070 Super alacağım. Onun için uygun mudur? Kaliteli midir?

Hocam ben olsam iki dünya bir araya gelse o Power Supply'ı 4070 Super'e takmam, ayrıca 6+2 olayını anlamadım neden 2 kablo olması gerekiyor ki?

Neden?

Tek kabloya aşırı gerilim gelip, yanmalara neden olabilirmiş.

Hocam 4070 Super alıyorsanız zaten gen 5 bir Power Supply almanız lazım, onların içinden çıkan kablo tek kablo ile direk ekran kartına bağlanıyor ve tek kablo üzerinden 450W ile 600W arası (modelden modele değişir) güç aktarımı yapabiliyor.

Hocam 4070 Super alıyorsanız zaten gen 5 bir Power Supply almanız lazım, onların içinden çıkan kablo tek kablo ile direk ekran kartına bağlanıyor ve tek kablo üzerinden 450W ile 600W arası (modelden modele değişir) güç aktarımı yapabiliyor.
Dönüştürücü çıkıyor ekran kartından. Gerek yok yani.

Dönüştürücü çıkıyor ekran kartından. Gerek yok yani.

E siz bilirsiniz hocam ne diyelim o zaman

1720392775925.png

Bütçe artarsa DeepCool PQ650M al geç.

E siz bilirsiniz hocam ne diyelim o zaman

Eki Görüntüle 2245328
Maalesef. PCIE pin kablosu tek kablo bunda da.

Bütçe artarsa DeepCool PQ650M al geç.
Bunlarda da tek pcıe kablosu var sanırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı