High Power Performance GD vs XPG Pylon

Bütçe
600
Ben çok araştırdım High Power çok iyi evet ancak pylon serisinde fan kalitesi fdb, XPG Core Reactor ile arasında bazı farklar var ama kalite olarak benzerler gibi. O yüzden kararsız kaldım High Power fanı çok iyi değil ama iç yapısına laf yok, en iyisi bu fiyata.

High Power performance gd.

Forumda bakıyordum, incelemelerin bayağı güzel cidden elinize sağlık. XPG sadece yeni ve bilinmiyor ama XPG reactor gayet iyi bu seride de yansıtmışlardır bence. Tier C'de ama bilemedim. High Power tier b de. Ancak XPG çok inceleme ve kullanımı olmadığı için olabilir diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten kaliteli duruyor.

Forumda bakıyordum, incelemelerin bayağı güzel cidden elinize sağlık. XPG sadece yeni ve bilinmiyor ama XPG reactor gayet iyi bu seride de yansıtmışlardır bence. Tier C'de ama bilemedim. High Power tier b de. Ancak XPG çok inceleme ve kullanımı olmadığı için olabilir diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten kaliteli duruyor.

Maalesef, bu PSU'ya yansıtamamışlar Core Reactor kalitesini. XPG yeni değil, sadece bilinmiyor. Ben Performance GD alırdım.

Maalesef, bu PSU'ya yansıtamamışlar Core Reactor kalitesini. XPG yeni değil, sadece bilinmiyor. Ben performance gd alırdım.

Peki kullandınız mı? Ya da bir inceleme falan var mı? Çünkü ben çok baktım pek bir sonuç yok. Performance gd alacağım da fan yüzünden çok kararsızım. Yine uğultulu çalışırsa boşuna almış olacağım.

Arkadaşlar sağlıklı günler, bu 2 güç kaynağı arasında kaldım. PC sürekli açık kalıyor ve gece yatarken ses olayını minimum seviyeye indirmek istiyorum. Almışken de iyi bir şey almak istiyorum. İkisi de iyi bayağı. Forumu da takip ettim, kendimde araştırdım. Şu an 600 TL civarlarında ikisi de. Kasadan önce tüm fanları elimle durdurdum fanlar gerçekten sessiz çalışıyor ama bu uğultu gibi güçlü ses güç kaynağından geliyor büyük ihtimalle onu durduramadım altta. Şu an kullandığım Xigmatek X - Power serisi 650W. Yük altında zaten sesi artıyor ama genelde yük altına fazla girmiyor PC. Önerilerinizi bekliyorum. Olayım tamamen sessizlik.

Selamlar, "Olayım tamamen sessizlik." dediğinizi görüyorum. Ben de bir süre önce aynı şekilde bir arayışa girdim ve mutluluğu şu üründe buldum. Kaliteli bir PSU, Sharkoon markası genelde kaliteli ürün ve uygun fiyatıyla bilinir. Zero RPM özelliği mevcut, psu boşta ve soğuk iken fan çalıştırmıyor. Yük durumda zaten diğer fanlar da yüksek hızda dönmeye başladığı için açıkçası psu nun fan sesini ayırt edemiyorsunuz. Yarı modüler bir yapısı var. Şu özellikleri ile bu fiyat aralığına rakipsiz gözüküyor.

Örnek vermek gerekirse benim PC de boşta iken sadece cpu ve 1 adet egzoz fanı çalışıyor. Gecenin sessizliğinde kasanın ışıkları olmasa açık olduğunu bile fark etmiyorsunuz :)

Selamlar,"olayım tamamen sessizlik." Dediğinizi görüyorum. Ben de bir süre önce aynı şekilde bir arayışa girdim ve mutluluğu şu üründe buldum. Kaliteli bir PSU, Sharkoon markası genelde kaliteli ürün ve uygun fiyatıyla bilinir. Zero RPM özelliği mevcut, PSU boşta ve soğuk iken fan çalıştırmıyor. Yük durumda zaten diğer fanlar da yüksek hızda dönmeye başladığı için açıkçası PSU'nun fan sesini ayırt edemiyorsunuz. Yarı modüler bir yapısı var. Şu özellikleri ile bu fiyat aralığına rakipsiz gözüküyor.

Örnek vermek gerekirse benim PC'de boşta iken sadece CPU ve 1 adet egzoz fanı çalışıyor. Gecenin sessizliğinde kasanın ışıkları olmasa açık olduğunu bile fark etmiyorsunuz :)

Ne güzel anlatmışsınız :) bende 4 tane 12 cm fan var ama bunlar ses çıkartmıyor hiç. Bunlara bakayim bir de. Tek sıkıntısı koruması az.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı