Profil fotoğrafı güzelmiş hocam.12V kanalından hepsini verebilmesi yeter High Power'ın.![]()
Benim HV PRO'm da verebiliyor.12V kanalından hepsini verebilmesi bile yeter High Power'ın.![]()
High Power performance gd.
Forumda bakıyordum, incelemelerin bayağı güzel cidden elinize sağlık. XPG sadece yeni ve bilinmiyor ama XPG reactor gayet iyi bu seride de yansıtmışlardır bence. Tier C'de ama bilemedim. High Power tier b de. Ancak XPG çok inceleme ve kullanımı olmadığı için olabilir diye düşünüyorum. Çünkü gerçekten kaliteli duruyor.
Maalesef, bu PSU'ya yansıtamamışlar Core Reactor kalitesini. XPG yeni değil, sadece bilinmiyor. Ben performance gd alırdım.
Selamlar, "Olayım tamamen sessizlik." dediğinizi görüyorum. Ben de bir süre önce aynı şekilde bir arayışa girdim ve mutluluğu şu üründe buldum. Kaliteli bir PSU, Sharkoon markası genelde kaliteli ürün ve uygun fiyatıyla bilinir. Zero RPM özelliği mevcut, psu boşta ve soğuk iken fan çalıştırmıyor. Yük durumda zaten diğer fanlar da yüksek hızda dönmeye başladığı için açıkçası psu nun fan sesini ayırt edemiyorsunuz. Yarı modüler bir yapısı var. Şu özellikleri ile bu fiyat aralığına rakipsiz gözüküyor.Arkadaşlar sağlıklı günler, bu 2 güç kaynağı arasında kaldım. PC sürekli açık kalıyor ve gece yatarken ses olayını minimum seviyeye indirmek istiyorum. Almışken de iyi bir şey almak istiyorum. İkisi de iyi bayağı. Forumu da takip ettim, kendimde araştırdım. Şu an 600 TL civarlarında ikisi de. Kasadan önce tüm fanları elimle durdurdum fanlar gerçekten sessiz çalışıyor ama bu uğultu gibi güçlü ses güç kaynağından geliyor büyük ihtimalle onu durduramadım altta. Şu an kullandığım Xigmatek X - Power serisi 650W. Yük altında zaten sesi artıyor ama genelde yük altına fazla girmiyor PC. Önerilerinizi bekliyorum. Olayım tamamen sessizlik.
![]()
XPG PYLON Güç Kaynağı Ünitesi | XPG
XPG PYLON, Bronz sertifikalı bir Güç Kaynağından fazlasını sunar. Yüksek verimli DC-DC dönüştürücüler ve 4 farklı watt seçeneğindeki sürekli güç, onu tüm kullanwww.xpg.com
Selamlar,"olayım tamamen sessizlik." Dediğinizi görüyorum. Ben de bir süre önce aynı şekilde bir arayışa girdim ve mutluluğu şu üründe buldum. Kaliteli bir PSU, Sharkoon markası genelde kaliteli ürün ve uygun fiyatıyla bilinir. Zero RPM özelliği mevcut, PSU boşta ve soğuk iken fan çalıştırmıyor. Yük durumda zaten diğer fanlar da yüksek hızda dönmeye başladığı için açıkçası PSU'nun fan sesini ayırt edemiyorsunuz. Yarı modüler bir yapısı var. Şu özellikleri ile bu fiyat aralığına rakipsiz gözüküyor.
Örnek vermek gerekirse benim PC'de boşta iken sadece CPU ve 1 adet egzoz fanı çalışıyor. Gecenin sessizliğinde kasanın ışıkları olmasa açık olduğunu bile fark etmiyorsunuz
![]()
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
WPM Gold ZERO - sharkoon.com
en.sharkoon.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.