Çözüldü High Sierra kurulumunda Bu disk GUID bölüntü tablosu düzenini kullanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ergunn1

Decapat
Makaleler
1
Windows 10’dan High Sierra’ya geçiş yaparken bu hatayı alıyorum. İnternette araştırma yaparken bu hatayı alan çok kişi gördüm. Bu forumdaki çözüm yollarını da incelememe rağmen bir çözüm yolu bulamadım.
PC: Grundig 11G-GNB1568B1I5.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'yi GPT olarak ayarlaman gerekli.

Cevap için teşekkürler ama Hazırda kurulu olan Windows'u sildim HighSierra yüklemek için. Yeniden Windows işletim sistemi mi yüklememeliyim? Eğer yüklemeliysem yükledikten sonra nasıl GPT olarak ayarlayacağım?

Windows kurulum USB belleğini tak ve kurulum ekranına gel. Ardından Shift + F10 tuşlarına bas ve CMD'nin açılmasını sağla. Ondan sonra adım adım aşağıda ki komutları gir ve diskini GPT formatına dönüştür.

• Diskpart
  • List disk
  • Select Disk ( Kullandığın Sabit Disk'in Sayısı )
  • Clean
  • Convert gpt
  • Exit

Windows kurulum USB belleğini tak ve kurulum ekranına gel. Ardından Shift + F10 tuşlarına bas ve CMD'nin açılmasını sağla. Ondan sonra adım adım aşağıda ki komutları gir ve diskini GPT formatına dönüştür.

• Diskpart
  • List disk
  • Select Disk ( Kullandığın Sabit Disk'in Sayısı )
  • Clean
  • Convert gpt
  • Exit

Kurulumu başarıyla tamamladım sayenizde teşekkürler. Peki driver sorunu var şimdi de internete bağlanamıyorum. Ne yapmam lazım?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı