High Sierra Kurulumunda "com.apple.WindowServer: Service only ran for 0 seconds" Hatası

Önce şunu dene kurulum ekranına gel, terminali aç ve şu kodu kullan.Nvidia ile başlayan kextlerin adlarını not almayı unutma.
rm -r /System/Library/Extensions/VoodooHDA.kext

USB'deki kurulum ekranindan boot edeyim, degil mi? Bir de hic bilgim yok,emin olmak icin soruyorum: VoodooHDA.kext yerine adlarini not aldigim kextleri yazacagim degil mi? Geforce'lari da kaldiriyorum oyleyse.

@meteuelkue
cd ''HighSierra''
rm -rf /System/Library/Extensions/Geforcexxx.kext
Aynen öyle

Soyle diyor:
NZ1LpX.jpg

@meteuelkue Satırları tek tek yazın.

Kod:
http://i.hizliresim.com/gOWP33.jpg

Deleting .kext files from terminal?

Surada birisi rm -r komutu yazmis. Sizin yazdiginiz rm -rf. Yanlis yazmis olabilir misiniz?

Edit: sanirim baska diske erisemiyor. Acaba kurulum yaptigim HDD diski sifirlayip yeniden kurulum USB'syle kurulum yapsam ama kurulumu yapmadan once USB'nin terminalinden kextunload yapip oyle HDD kurulum yapsam nasil olur? Cunku su an kextunload diye bir deneme yaptim ve aldigim sonuc en azindan bir hata degildi.

Kod:
http://i.hizliresim.com/jyWAvD.jpg

Saniyorum ki silmek istedigim kextleri bu yolla silersem su an sadece USB'nin icinden silmis olacagim, HDD'ye etkisi olmayacak. Yani demek istedigim sey USB'den silip oyle kurulum yapmak nasil olurdu?

@meteuelkue Ekran kartını sök ve onboard ile sistemi açmayı dene.

Son dedigim seye bir bakar misiniz, dogru mu dusunmusum? Oyle denersem ne olur, olur mu?

Kasadan bir sey sokup cikarmak su an son secenegim, daha once hic boyle bir sey yapmadim cunku. Ekran kartini cikarinca bilgisayar nasil acilacak bir de? Onboard nedir? Cok fazla soru... :) bunlarin hicbirini bilmiyorum. Bir ara BIOS menude onboard devices diye bir yer gormustum, icinde sadece ses ve internet vardi sanirim bilginiz olsun. Yani baska bir sey de olmasi gerekiyorsa bende yoktu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı