Çözüldü High Sierra "Please GO to panic.apple.com" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşlemci kısmı normal. Ekstra olarak sonradan "AMD Power Gadget" kuracağız. Eğer hala 7 MB gözüküyor ise OpenCore Configurator'un en son sürümünü yükleyin ve config dosyasını OpenCore Configurator ile açın" Bundan sonra soldan "NVRAM" kısmına tıklayın ve oradaki 3 tane seçenekten en alttakini seçin. Bundan sonra sağda "-v keepsysm..." gibi yazılar olacak, oraya 2 kez tıklayın ve diğer yazıları silmeden boşluk bırakıp orada "nvda_drv_vrl=1" komutunu ekleyin. Bundan sonra sistemi yeniden başlatıp bir daha kontrol edin. Bu arada o yazılar bittikten sonra "...reboot" gibi bir yazı görmeden önce Terminal'i kapatmayın.
Yaptım ama hala aynı. Sona yazdım boşluk bırakıp, başa mı yazmalıydım?
 
Yaptım, hala değişen bir durum yok. NVIDIA'nın sitesindeki sürücüler işe yaramaz mı?
NVIDIA'nın sitesinde olan sürücüler derken nasıl yani? Bundan bahsediyorsunuz sanırım. Bu arada üstten "Apple" logosuna tıklayın ve "Bu Mac Hakkında" seçeneğine tıklayın. Açılan yeni pencereden "macOS High Sierra 10.13.6" yazan kısıma tıklayın ve sonrasında sağda çıkan kısmın ekran görüntüsünü atın (örnek olarak 17G66 diyebilir).
 
Ekran görüntüsü alamadım, 17G66 yazıyor.
Shift + Windows tuşu (ya da Command tuşu) + 4 tuşu ile belirli bir kısmın ekran görüntüsünü alabilirsiniz, Shift + Windows tuşu (ya da Command tuşu) + 3 ile de tamamen ekranın ekran görüntüsünü alabilirsiniz. Onun dışında normalde bu Nvidia Web Driver sürücüsünün çalışması lazım. Onun dışında bu sefer "nvda_drv_vrl=1" komutunu OpenCore Configurator ile kaldırın ve bu sefer boot argümanları yerine solda olan (NVRAM, Kernel gibi olan kısım değil) kısma "7C436110-AB2A-4BBB-A880-FE41995C9F82" adlı kısıma girin ve sağ kısımda olan menüden yeni bir seçenek oluşturun ve onun adını "nvda_drv" yazın ve veri kısmını da "31" yapın. Zaten bu bilgiyi burada görebilirsiniz Boot Flags | GPU Buyers Guide. Veri kısmını "String" şeklinde deneyin. Eğer bu işlemi yapamazsanız ben de yapabilirim elbette.
 
Son düzenleme:
Doğru yapmış mıyım? Doğru yaptıysam sırada ne var?
Ekran Resmi 2021-11-28 05.08.16.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı