Hikaye Modu Olmayan GTA Oyunu Düşünülemez!

Rockstar Games'in efsane serisi Grand Theft Auto'nun hayranları, GTA 5 Online'a gelen güncellemelerle birlikte yapımcıların GTA 5'e bu kadar ağırlık vermesine oldukça üzülüyordu. Bunun sebebi GTA 6'nın gelmeyeceği veya GTA 6'nın sadece online versiyonunun çıkacağı düşüncesiydi. Rockstar Games'ın üst yetkililerinden konuyla alakalı açıklama geldi!

Hikaye Modu Olmayan GTA Oyunu Düşünülemez!.jpeg


Rockstar Games'in tasarım direktörü olan Tarek Hamad ile birlikte oyun içeriği ve harita tasarım direktörü Scott Burchard bir dergiye verdikleri röportajda tek oyunculu ve hikayeye sahip GTA'nın hiçbir yere gitmediğini aynı zamanda GTA Online'ın da geliştirilmeye devam edildiğini belirttiler. Yani GTA 6'da kesinlikle bir hikayeli oyun bizleri karşılayacak ama çok büyük bir GTA Online deneyimini de beraberinde getirecek.

Bu açıklamanın yapılma gereksinimi oyuncuların yakın zamanda GTA 5'e gelen tek başımıza yapabileceğimiz GTA Online görevlerinin getirilmesiyle birlikte bu tip güncellemelerin devam edileceği haberiydi. Anlaşılan tepki o kadar fazla olmuş ki yetkililer çok ayrıntı vermeden de olsa açıklama yapmışlar.
 
Görev işleri San Andreas'a kadardı bana göre artık San Andreas bile MP oynanıyorsa ve insanlar çok oyunculu rollü GTA oyunlatını tercih ediyorsa çok doğru bir karar ki keza bende samp oynuyorum San Andreas'tan bu kadar keyif alamamıştım. Araç al sat ev al sat ticaret vb birçok meslek olunca arkadaşlarla bayağı sarıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı