Hitler neden kaybetti?

Yazık, gerçekten yazık. Yaşlı, çocuk, engelli, sağlıklı, kadın, erkek gözetmeksizin sadece bir "hayal" uğruna milyonları katleden yaratıkların savunuculuğunu yapıyorsunuz. Bu sadece Almanya'nın başındaki adam için geçerli değil. Çin, Japonya, Sovyet gibi ülkeler için de geçerli. Hepsi yaptıklarının karşılığını çekti, insanlar bu pis yaratıklardan ve onların zihniyetinden kurtuldu.

Atatürk ile kıyaslamışlar bir de bu adamı, trajikomik gerçekten. Faşistlerin savunuculuğunu yapın. O dönemde yaşayan, hiçbir suçu olmayan sivillerin çektiği acıları düşünmeyin. Neymiş, başkaları da yapmış katliam. Başkaları yapınca o adam suçsuz mu oluyor yani? Komiksiniz gerçekten. En çok da bir oyun yüzünden Hitler fanatiği olduğunuza üzülüyorum...
Cidden bir de keşke Sovyet kaybetseydi diyen var. Ondan sonraki plan Ortadoğu planı ve o yolda da biz varız. O dönemki teçhizata askerlerin durumuna baktım da cidden bizi ezerlerdi.
 
Tek bir neden yok ancak bence ilk başta İngiltere ve fransa´nın akıllılık ederek erken davranması. Hitler´in daha fazla güçlenmesini beklemediler.

Elbette hitler´in açgözlü bir emperyalist olarak ordusunu çeşitli cephelere sürmesi ve bunun sonucu olarak her cephede zayıflaması da bir başka nedendi.

Adamlar Verseyden kurtulalım diye savaşa girdi. Tüm Avrupa'yı aldı :D
 
Gayet açıklayıcı:
1619467680028.png
 

Geri
Yukarı