Yeni teknolojileri gelmiş olacaktı ve kış Rusya'da felakettir. O dönem Almanların ordusunda kışlık kıyafet bile yoktu.Kışın beklese ne olacaktı bilmediğim için soruyorum.
Yeni teknolojileri gelmiş olacaktı ve kış Rusya'da felakettir. O dönem Almanların ordusunda kışlık kıyafet bile yoktu.Kışın beklese ne olacaktı bilmediğim için soruyorum.
Geri çekilip supply bekleyecekti. Yazın gelmesi ile saldırıya geçecekti. Lakin en saçma fikir.Kışın beklese ne olacaktı bilmediğim için soruyorum.
Kışın ulaşım zordur. Askerlere giysiler, yiyecekler sağlamak zordur. Ek olarak Alman askerleri kışta savaşmaya alışkın değillerdi. Rusya da bildiğiniz üzere soğuk bir ülke. Askerler soğuk havada çatışmaya alışkındı.Kışın beklese ne olacaktı bilmediğim için soruyorum.
Yeni teknolojileri gelmiş olacaktı ve kış Rusya'da felakettir. O dönem Almanların ordusunda kışlık kıyafet bile yoktu.
Çoğu zaman başarılı generalleri dinlemedi dunkerquede çok büyük hatalar yaptı üstüne kış da eklendi ve çok güçlü düşmanlarla savaştı tüm bu sebepler kaybetmesine yol açtı.
Kibirden değil saldırmak zorundaydı. İsveç madenlerini güvene almak için yaptı zaten o yapmasa İngiltere işgal etmeye çalışacaktı.
Hitler, o kışta koskoca panzerleri kışa yolladı ki yakıtları donsun hareket edemesinler diye.
Tiger ve Tiger II neden kaybetme nedenidir?
- Enigma makinesinin kırılması
- Tiger, King Tiger gibi fantezik tanklar yapması
- ABD'ye sataşması
- İngiltere ile arasını bozması
- Tedarik ağlarının çok kötü olması
- Ordunun soğuk Rusya kışına hazırlıklı olmaması
- Akıllı subay ve generallerin lafını dinlememesi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.