HIV 2-3 günde belirti gösterir mi?

Fidess001

Hectopat
Katılım
29 Kasım 2019
Mesajlar
149
Çözümler
1
Merhaba. Şüpheli bir ilişkim oldu. Kondom yoktu ve sadece vajinal seks oldu. Normalde hıv 2-6 hafta arasında belirti gösteren bir virüsmüş bende bu kadar erken vermesi normal mi ya da ilk günden beri aşırı stres yaptığım için mi grip olmuşumdur? Yardımcı olursanız sevinirim hala çok korkuyorum.
 
Penisin dokusunda morarma sisme sivilce var mi? İliskiye girdigin kisinin virus hapi alip almadigini biliyo musun? Genelde 10 gun sonra sertlesme sorunu ortaya cikar peniste. Grip hiv'in belirtilerinden biri ama herkeste ortaya cikmiyor, en yakin zamanda urologa gitmen lazim, idrar testi ver
 
Penisin dokusunda morarma sisme sivilce var mi? İliskiye girdigin kisinin virus hapi alip almadigini biliyor musun? Genelde 10 gun sonra sertlesme sorunu ortaya cikar peniste. Grip Hiv'in belirtilerinden biri ama herkeste ortaya cikmiyor, en yakin zamanda urologa gitmen lazim, idrar testi ver.

Herhangi belirtim yok şu an da grip belirtilerimin çoğu geçti. Virüs hapı alıp almadığından emin değilim. Yani 3 gün içinde hiv belirtisi çıkabilir mi?
 
Bu tarz semptomlara sahip zührevi tek hastalık HIV olmadığından dolayı ne desek boş. Test yaptırman gerek. Utanma gücenme yok. Düzenli olarak test olan arkadaşlarım var. Kimse bir şey demiyor, rahat olun.
 
Yahu kardeşim sen doktor musunda sana özel organını atsın. Hocam hiç bekleme şüphleniyorsan sağlık kuruluşuna git. Ayrıca partnere de sor böyle bir şey var mıydı diye.
 
Yahu kardeşim sen doktor musunda sana özel organını atsın. Hocam hiç bekleme şüphleniyorsan sağlık kuruluşuna git. Ayrıca partnere de sor böyle bir şey var mıydı diye.

Kendisi olmadığını söylüyor. 1 günlük banım vardı yazamadım.

Hocam yerinizde olsam koşa koşa doktora giderdim. İlişkiye girdiğiniz kişi verici değilse fazla korkmayın derim.

Kişi verici idi. Ama doktor gitsem doktor bir şey yapamaz sadece test yapar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı