Hizli is bulabilmek icin marketteki yigilmanin oldugu seviyenin ustune cikmaniz gerekiyor.
Ya da ortalama maas beklentisinin %20 altina girerseniz is bulursunuz. Ya da gidersiniz 3. sinif sirkette .NET ile forms uygulamasi gelistirirsiniz minik maasa; al sana is.
TR marketinde elini sallasan .NET developer'a carpiyorsun, bu demek degil ki .NET ogrenirsen hizli is bulursun.
Amaciniz hizli is bulmaksa ve yasiniz yeterince genc ise dogru duzgun bir okula gidin, mezun oldugunuzda staj yaptiginiz sirkette isiniz zaten hazir olmus olur. Benim arkadas cevrem mezun olali 10 seneyi geciyor, istemedigi halde 1 gun ( bir gun ) issiz kalan tanimiyorum. Genelde bir sonraki isi icin araya 2-3 ay kafa tatili serpiyor insanlar.
C# ogrenmekle harcadigim zamani Python ogrenmeye harcasaydim simdiye is bulmustum gibi bir sey yok. Bunlar zaten ogrenmek icin cok da zaman harcamamaniz gereken seyler.
Burda okuyorum sagda solda, "Yapay zeka alani icin Python oneririm" tarzi yorumlar. Gerekli lineer cebiri ve istatistigi bilmedikten sonra sabahlara kadar Python calissan da bos. O mat alt yapisini ogrendikten sonra R ile ML gelistirmeyi ogrenmen zaten 2 gun.
Muhim olan temel egitim. Dil, framework, teknoloji ogrenmek basit.