Hızlı kilo nasıl verilir?

Günaydın aklıma birşey takıldı maydanoz limon ve taze nane ile 5 günde 3 kilo veriliyormuş, denenir mi? Ayrıca nasıl içmem gerekiyor ne kadar aralıkla?
 
Günaydın aklıma birşey takıldı maydanoz limon ve taze nane ile 5 günde 3 kilo veriliyormuş, denenir mi? Ayrıca nasıl içmem gerekiyor ne kadar aralıkla?
Kalori açığı yapmadıkça kilo veremezsin ya belki ödem atarsın o kadar boş şeyler ki bunlar. Ödem atmak için ise çok su içmen lazım gerisi zırva.
 
Hocam hızlı kilo vermek istiyorsan egefitness’ın fullbody antremanlarından birini yap. uzun sürelerde spor yap kilo vermek istiyorsan.
 
Eritmek istediğin bölgeleri çalıştıracaksın. Zaten kas dengesizliği oluşmaması adına tüm bölgeyi çalıştırman gerekiyor; kısaca idman yapacaksın. Lif ve protein bakımından ağır besleneceksin. Verebildiğim örnekler şimdilik bunlar.

Ege fitness tavsiyesini yazmışım. Gelip de kişisel çıkarımları reddetmeniz çok gülünç sayın moderasyon ekibi.

Kilo bölgeye göre verilmez. Yanlış bilgi vermeyin.
Yağ bölgeye göre yakılır.
Ancak yapılan araştırmaya göre diyet ile bölgesel zayıflamak mümkün değildir. Fakat vücudunuzun hangi bölgesinde daha fazla yağ var ise zayıflama sürecinde yüzdesel olarak o bölgeden daha fazla yağ gidecektir.
Eğer yağ dokusu artmışsa, vücut yağ yüzdesi artar. Eğer kas dokusunda artış olursa, vücut yağ yüzdesi değişmez veya azalır.
Moderasyon ekibi derhal yanlış bilgi uyarısını kaldırın!
 
Son düzenleme:
Orayı çalıştırayım oram erisin diye bir kafa yok. Sen bu bilgiyi nereden öğrendin?
Yağ bölgeye göre yakılırdan ne anlıyorsun? Yağ, kendini bölgeye göre yakar(vücut tarafından). Bu da senin fiziki aktivene bağlı veya değildir. Ve üstüne üstlük cevapladığım soruyu bana soruyorsun. Senin gibi kanıt arar cahillere de gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı