Hobi için zaman bulmak

ReaveRR33

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 11. sınıfa geçiyorum; dershaneye de gideceğim. Okulum 3:30 da bitiyor. Eve gel yemek ye derken 4 oldu. Dershaneye gideceğim ve saat 9 falan olacak; 10 da evde olacağım desek geriye 1 saatlik bir zaman dilimim kalıyor. Aslında dershane yerine özel ders benim için hem zamansal olarak hem de önem verdiğim dersleri ileriye taşımak adına daha iyi ama ailemi ikna edemiyorum. Her neyse, amacım spora ve piyano kursuna gitmekti. İkisini sığdıramayacağımı anladım ama en azından birini nasıl hayatıma sokabilirim?

Arkadaşlar 11. sınıfa geçiyorum; dershaneye de gideceğim. Okulum 3:30 da bitiyor. Eve gel yemek ye derken 4 oldu. Dershaneye gideceğim ve saat 9 falan olacak; 10 da evde olacağım desek geriye 1 saatlik bir zaman dilimim kalıyor. Aslında dershane yerine özel ders benim için hem zamansal olarak hem de önem verdiğim dersleri ileriye taşımak adına daha iyi ama ailemi ikna edemiyorum. Her neyse, amacım spora ve piyano kursuna gitmekti. İkisini

Uykudan fedakarlık yap. Aynısı benim için de geçerli. Gece 2'ye kadar takılıyorum 6 saat uyuyorum sabah 8'te kalkıp 15dk içinde çıkıyorum evden. 5 saatlik kısımda oyun, hobi falan takılırsın. Ve dershane boş iş falan değil evde yapmadığın tekrarı orada sana zorla yaptırıyorlar. Anlamadığın konuyu sana doğru düzgün anlatıyorlar. Boş iş olarak görme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı