Hobi önerisi

Benim gibi yapabilirsin paran yok mu? Bütün gün evde misin? Tam sana göre bu hobi.
1.araba ilanlarına bakmak.
2.bilgisayar ilanlarına bakmak.
3.inşaat seyretmek
4.her mahallede bulunan bakkal necmi ile sohbet edip oradan çay parasını beleşe getirmek.
5. kirli bulunan araba camlarına 'beni yıka adamım' yazmak.
6. haritalardan kendi evini bulmaya çalışmak.
Ve daha niceleri bir sürü hobi var ben şahsen elimden geldiğince hepsini yapmaya çalışıyorum ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum eğer bunlar sizleri tatmin etmedi ise daha bir sürü örnek verebilirim.

Yetişkin yapbozu hocam 2000 parçalık.

Hocam bunu denemiştim sıkılıyorum yarısından sonra fakat yapboz duruyor tekrar denerim.
O zaman biraz dışarı çıkmalısın. Mesela balık tutabilirsin.

Dışarı çıkmam sıkıntı şu an ayrıca balık tutma ekipmanım yok.
Kartondan minik maketler yap. Ben garaj yapmıştım bir kere, alet masasındaki çekice kadar kartonla yapmıştım. Bu aralar minik PC düşünüyorum.

Malzemeleri nereden temin ediyorsunuz.
Resim çizmeyi deneyebilirsin.

Bakarak çizebiliyorum ancak oda sıkıyor belli bir yerden sonra keşke çizebilsem çizerdim.
Gitar al çalmayı öğren. Belki ileride gitarist olursun. :)

Gitar aldım kursa yazıldım korona yüzünden iptal edildi açılırsa tekrardan gitmeyi düşünüyorum.

Müzik prodüksiyon hobisi, tavsiye ederim.

Sonra model havacılık, havalı silahlar, ateşli silahlar, avcılık, hız yapmak da (imkan varsa tabii pistte) düşünülebilir.

Hocam yaş 16 Hakkari dağ komandosu değilim ki.
Arduino ile proje yapabilirsiniz. İnternette çok güzel örnekler var. 150 liraya alacağınız bir proje ya da başlangıç seti işinizi görür.
Arduinom var fakat şu anda web kodlamayı öğrendiğim için bekletiyorum onu

Benim gibi yapabilirsin paran yok mu? Bütün gün evde misin? Tam sana göre bu hobi.
1.araba ilanlarına bakmak.
2.bilgisayar ilanlarına bakmak.
3.inşaat seyretmek.
4.her mahallede bulunan bakkal necmi ile sohbet edip oradan çay parasını beleşe getirmek.
5. kirli bulunan araba camlarına 'beni yıka adamım' yazmak.
6. haritalardan kendi evini bulmaya çalışmak.
Ve daha niceleri bir sürü hobi var ben şahsen elimden geldiğince hepsini yapmaya çalışıyorum ve zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum eğer bunlar sizleri tatmin etmedi ise daha bir sürü örnek verebilirim.

Örnek varsa iyi olur.

Piyano, gitar, keman, flüt gibi çalgılar çal. Benim gibi bilgisayar parçaları bak letgo'dan fln. Tablo yak. (sanat türü ateşe verme) Korona bitince gez, toz. Ailenle sohbet et tecrübe edinirsin. Televizyon izle. Eğer istersen 5 vakit namaz kıl. Yemek yapmayı öğrenebilirsin. Kitap oku. İçinden birini seçip yapmanı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı