Hobi olarak ikinci bir iş yapmak

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar. Bir işte çalışıyorum şu an ama hep hayatım çalışarak gitsin istemiyorum. Ticari bir şeyler yapmak, pasif gelir bile olabilir elde etmek istiyorum. Şu an aklımda t shirt satmak var, 10 bin TL ile başlayıp satmak istiyorum Shopier'den ama, nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar. Bir işte çalışıyorum şu an ama hep hayatım çalışarak gitsin istemiyorum. Ticari bir şeyler yapmak, pasif gelir bile olabilir elde etmek istiyorum. Şu an aklımda t shirt satmak var, 10 bin TL ile başlayıp satmak istiyorum Shopier'den ama, nasıl bir yol izlemeliyim?

PC varsa yazılım öğren 3 4 ay sıkıntı bir şekilde git 0'dan bir şeyler yap hem uygulama/oyun vs geliştirir yayınlarsın hem freelance çalışırsın.

PC varsa yazılım öğren 3 4 ay sıkıntı bir şekilde git 0'dan bir şeyler yap hem uygulama/oyun vs geliştirir yayınlarsın hem freelance çalışırsın.

3-4 ayda ne yazılımı öğreneceksin.
En az 1 sene de anca o yazılım diline tam hakim olursun.
Uygulama değilde oyundan daha fazla kazanç sağlayabilirsin ama o da ciddi yatırım isteyen iş. Reklama baya para gömmen lazım işini şansa bırakırsan belki bir yayıncı oyunu keşfederde indirir diye zor.
Ek olarak da biraz çevre lazım oyununu duyuracağın ve etkişleşim sağlayap merak eden insanlara da referans olacak yorumlar yapacağı.

3-4 ayda ne yazılımı öğreneceksin.
En az 1 sene de anca o yazılım diline tam hakim olursun.
Uygulama değil de oyundan daha fazla kazanç sağlayabilirsin ama o da ciddi yatırım isteyen iş. Reklama bayağı para gömmen lazım işini şansa bırakırsan belki bir yayıncı oyunu keşfederde indirir diye zor.
Ek olarak da biraz çevre lazım oyununu duyuracağın ve etkişleşim sağlayap merak eden insanlara da referans olacak yorumlar yapacağı.

Bilemiyorum 3 4 aya basit ama etkili bir oyun öğrenilebilir ya da bot yapar satar yazılımla birçok şey yapar 3 4 aylık öğrenim ile. Fakat böyle sallama öğrenmeden bahsetmiyorum bir oturuşta 3 4 saat pratikli ve doğru kaynaktan öğrenirse 3 4 aya orta seviyeyi geçer. Reklam da alsa oradan da para kazanır.
Reklam verme konusundada ilk önce akrabalarına küçük çocuklara tanıtsın zincirleme gider böyle.

Trading öğrenebilirsin.
bu ne hocam?

Bilemiyorum 3 4 aya basit ama etkili bir oyun öğrenilebilir ya da bot yapar satar yazılımla birçok şey yapar 3 4 aylık öğrenim ile. Fakat böyle sallama öğrenmeden bahsetmiyorum bir oturuşta 3 4 saat pratikli ve doğru kaynaktan öğrenirse 3 4 aya orta seviyeyi geçer. Reklam da alsa oradan da para kazanır.
Reklam verme konusundada ilk önce akrabalarına küçük çocuklara tanıtsın zincirleme gider böyle.
Hocam amcam şöyle bi kurs önerdi 78 bin falan ama stajyer olup çalışıyorsun yurt dışı iş buluyormuş.
Site: En İyi Yazılım Kursu | Online Yazılım Kursu Eğitimi | OnlyJS

Bir şeyler satmayı düşünüyorsan, işe niş bir ürünle başlamak çok daha akıllıca olur. Tişört satışı, ticarette en yaygın ve ilk akla gelen fikirlerden biridir. Örneğin şöyle tesbih falan satmayı dene veya bunun gibi niş ürünler bul.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı