Hobi olarak ne yapıyorsunuz?

• Konuyu başlatan 648158
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 74
  • Görüntüleme 2.955
İlk akvaryum için evet, diğeri sadece haftalık su değişimi ve 21 günlük rutin filtre ve cam temizliği var. İlk akvaryumda yeri geliyor kimyager gibi davranıyorsun, yeri geliyor biyolog gibi. Günlük gübre girdileri, haftalık su değişimi ve su değerlerinin kontrolü, haftalık budama ve peyzaj işi var.

Benim de aklımda var ama küçük bu kadar detaylı bakıma ihtiyaç duymayacak bir şey yapacağım sıkılırım ben bunun bakımını yaparken 😂

Benim de aklımda var ama küçük bu kadar detaylı bakıma ihtiyaç duymayacak bir şey yapacağım sıkılırım ben bunun bakımını yaparken 😂
Bu bir hastalık haline geliyor. Yaklaşık olarak 2015'ten beri en küçüğü 15L en büyüğü 1200L olmak kaydıyla elimde yer yer aynı anda 10 akvaryuma kadar akvaryum oldu. Hemen hemen bakılabilecek her tatlı su canlısına baktım. Bu sene sonunda tamamen bırakmayı düşünüyorum.

Başta Türkiye koşullarında yapabildiğim hobileri yazdım, şimdi ise hayalimdeki hobiler: Vücut geliştirme, Atıcılık (Ateşli silahlar), Uzun yol sürüşleri (Araç fark etmez sadece aşırı yüksek efor harcamayayım yeter kaliteli bir bisiklet veya motorlu araçlar), Enstrüman çalmak, Şu an uğraşıyor olsam da profesyonel seviyeye çıkmak istediğim gastronomi (herkes zaten kendi evinde ufak tefek yemek yapıyordur diye var sayıyorum.), doğa yürüyüşleri gibi insanlıktan uzak takıldığım aktiviteler, Motor sporları (Resmi turnuvalar olmak zorunda değil.), Kendi mouse'larımı üretmek için deneyim elde etmeye başlamak.

Başta Türkiye koşullarında yapabildiğim hobileri yazdım, şimdi ise hayalimdeki hobiler: Vücut geliştirme, Atıcılık (Ateşli silahlar), Uzun yol sürüşleri (Araç fark etmez sadece aşırı yüksek efor harcamayayım yeter kaliteli bir bisiklet veya motorlu araçlar), Enstrüman çalmak, Şu an uğraşıyor olsam da profesyonel seviyeye çıkmak istediğim gastronomi (herkes zaten kendi evinde ufak tefek yemek yapıyordur diye var sayıyorum.), doğa yürüyüşleri gibi insanlıktan uzak takıldığım aktiviteler, Motor sporları (Resmi turnuvalar olmak zorunda değil.), Kendi mouse'larımı üretmek için deneyim elde etmeye başlamak.
Hocam ne güzel hayal kuruyorsunuz ya. Taktik versenize.

AI görsel oluşturuyorum.
Hobi fotoğrafçılığı yapıyorum.
Şu an bir de Adobe AE ve Güncel PS24 öğrenip işi 1 sonraki aşamaya taşıyorum ve onları hakaretli hale getirip PC ve telefonlar için ayarlayacam.
Mobil uygulama yapıp veya yaptırıp ona yükleyip yayınlayacağım.
Çok asosyal aktiviteler 🤦 arada kahve içmeye laptopla çıkıp gene aynı şeyleri yapıyorum.
Yaş 25 biraz geçti ama olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı