Hoca staj yeri bulmak zorunda mı?

@Thomas Shelby00 İdarecilerin ve öğretmenlerin öğrenciye iş yeri bulma zorunluluğunu MEB yada MESEM'in resmi sitelerinden atmanı bekliyorum dostum. İdareciler iş yeri bulmak zorunda dedin kaynağını istiyoruz boşuna gülüp kaçmanın anlamı yok.
kardeş sen sıkıntılı mısın? öğrenci staj yapmazsa öğretmen aynı gün okulda 8 saat ders anlatması lazım. meslek lisesinin olayı zaten meslek öğrenip staj yaptırmak. sen her öğrenci kendi staj yerini kendi mi buluyor sanıyorsun? her işte resmi yazı mı olması lazım? meslek lisesi kardeşim meslek. staj yapma zorunluluğu da var. sen alışmışsın yetkili birilerinin işini yapmamasına birader öğrencine staj yeri bulamıyorsan meslek lisesinde idareci olmayacaksın. bütün gün oturup çay kahve içip 2 imza atmak için öğrencinin geleceğini etkilemiceksin. kraldan çok kralcı olmuş memleket

Kardeş sen sıkıntılı mısın? Öğrenci staj yapmazsa öğretmen aynı gün okulda 8 saat ders anlatması lazım. Meslek lisesinin olayı zaten meslek öğrenip staj yaptırmak. Sen her öğrenci kendi staj yerini kendi mi buluyor sanıyorsun? Her işte resmi yazı mı olması lazım? Meslek lisesi kardeşim meslek. Staj yapma zorunluluğu da var. Sen alışmışsın yetkili birilerinin işini yapmamasına birader öğrencine staj yeri bulamıyorsan meslek lisesinde idareci olmayacaksın. Bütün gün oturup çay kahve içip 2 imza atmak için öğrencinin geleceğini etkilemeyeceksin. Kraldan çok kralcı olmuş memleket

Vallahi evet doğru söylüyorsun 8 saat toplamda 24 saat ders verilir hoca demişti ama kabul etmedi okulda staj yapmama çay vs taşırsın sıkıntı dedi.

Çoğu şey senin suçun. Arıştıracaksın gideceğin okulu sonra seçeceksin. Pişmanlık duyacağın kararıda vermeyeceksin 😆

Zaten biz nasıl insanlarız biliyor musun hep kendimizi suçlarız hep kendimizi veya hocaları eleştiririz hiçbir bakmayız acaba bu yetki kimin elinde acaba MEB düzgün mü de biz düzgün yönetilelim anlıyor musunuz suç bizim burada bu ülkede öğrenci olmamız çok haklısın dostum.

Örnek olarak söyledim. Hocaların muhtemelen bulacak, onlar bulmasa bile sen bir yer bulabilirsin.

Yer bulamadım hoca en son bulacağım dedi bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı