Hocalar senaryolara uymuyor

,
anonim mi :D Çok masumsun, Çalıştığım kurumda cimer şikayetlerinin kime ait olduğunu görüyoruz.

Neyse genç arkadaşım için tavsiyem üniversite sınavlarına çalışman senin için daha iyi olacaktır. obp dediğin o zımbırtı hiç bi işe yaramıyor öyle bölüm puanı felan diyerek kimse bişe anlatmasın lütfen, bir işe yaramıyor. Sen üniversiteyi halletmeye bak lise havadır.
Çalıştığın kurumda görürsün. Çünkü cimer, şikayetleri belirli kurumlara ve ilgili bakanlıklara yönlendirilir. Cimerin amacı bu zaten. Mesela bende Öğretmenim bu yazdıklarına baygın gözlerle bakıyorum. Ağzı olan konuşuyor misali. :D

,

Çalıştığın kurumda görürsün. Çünkü cimer, şikayetleri belirli kurumlara ve ilgili bakanlıklara yönlendirilir. Cimerin amacı bu zaten. Mesela bende Öğretmenim bu yazdıklarına baygın gözlerle bakıyorum. Ağzı olan konuşuyor misali. :D
Hoca seninde ağzın var sahnedesin.

Çok konuşup sana laf anlatamam.
Benim çok hoşuma gitti sanki çok bilmişler gibi gelmis ilber ortayli herkes cahil gibi trpeden ben hocayim diye bakmaya çalışıyosun benim ne iş yaptiğımı bile bilmiyorsun ama egon aklının önünde empati ne bilmiyorsun. Grnç arkadaşımızın yazdığı soruna bak senin konuyu getirdiğin duruma bak. Ego nu al ve bi köşede 3 saniye düşün acaba haksız olabilir miyim. Egon izin verirse

Technopat Haberler

Geri
Yukarı