Hocanın yanında küfür ettim

Beklemekten başka yapacağın birşey yok. Hocaya hiç birşey olmamış gibi davran, eğer ocağına söylemezse unutulup gider.
Niye konuyu kaldırdınız?
 
Merhaba arkadaşlar liseye yeni başladım 9. sınıf öğrencisiyim bugün hoca akıllı tahtada yazı yazdırıyordu. Ben de yazıyı büyütmek için tahtaya kalktım büyütmeye çalıştım ve büyümeyince bir küfür ağzımdan kaçtı. Bir anda hocada yanımda oturuyordu ve kalktı bir anda ayağa. "Ne diyorsun lan?" diye üstüme yürüdü. Hocadan bayağı özür diledim anamın babamın mesleğini falan sordu kusura bakmayın falan diye biraz yalvardım. Bütün sınıfın da velileriyle telefonda görüşmeyi planlıyor o dersten beri kalbim küt küt atıyor ve stresten duramıyorum. Sizce ne olabilir anneme babama söylemesinden korkuyorum.
Kaç puanla girdin bu okula ?
 
Dün sınıf hocasının yanında birinin anasından sülalesine kadar girdim hoca ordaymış farketmemiştim. Ergenliğinize veriyorum diyip geçiştirdi :D.
 
Devlet okulundayken hocalar yanına çağırıyordu bayağı azarlıyordu, özel okulda ise 1 kere elimle el hareketi yaptım, arkadaşın kulağına küfürlü sözcükler fısıldarken hoca duydu vb. pardon diyorsun bir şey olmuyor.
 
Amma da abartıyorlar. Küfür etmişsin, ne olmuş? Velileri falan arıyor şaka gibi 😃 Bir şey olmayacağını bilsem bi' çift de ona ederdim.

Eski konuymuş.
 
Hoca cinsmiş. Ben orta okulda camdan bakarken öğretmen gelmiş arkama sesizce birden tuttu paçamdan kaldırır gibi yaptı. Afedersin refleks olarak analı falan düz gitmiştim arkamı dönene kadar. Pardon hocam bizimkiler sandım sizi duymadım yerime geçeyim dedim olay bitmişti.
 

Geri
Yukarı