Steam Epic Games Hogwarts Legacy ucuza alınabilir mi?

Hocam açıkçası ben bu oyundan biraz Witcher 3'ün Harry Potter versiyonu gibi bir şey bekliyorum. Herkesle ve her şeyle etkileşime geçebildiğimiz, bol görev ve skill içeren bir oyun.
Kendi karakterini oluşturma kısmını saymazsak The Witcher 3 kadar bile RPG derinliği yok. Zaten diyaloglarda doğru düzgün seçenek yok, seçenekler genelde iyi - kötü cevap oluyor. Görev sayısı yeterli ama keşfedecek tonla farklı şey var. Sadece Hogwarts'ta bile tonla şey var keşfedebileceğin. Açık dünya ise birbirinin aynısı içeriklerle dolu, Far Cry'a benzetmemin sebebi de buydu zaten.

Ama keşfedecek tonla farklı şey var. Sadece Hogwarts'ta bile tonla şey var keşfedebileceğin. Açık dünya ise birbirinin aynısı içeriklerle dolu

Daha Hogwarts alanını bile ezberleyemedim her tarafta merdiven bir aşağı bir yukarı hogwartstaki görev alacağım kişiyi bile bulamıyorum anca haritaya bakarak buluyorum.

Daha Hogwarts alanını bile ezberleyemedim her tarafta merdiven bir aşağı bir yukarı hogwartstaki görev alacağım kişiyi bile bulamıyorum anca haritaya bakarak buluyorum.
Gitmek istediğiniz yeri haritayı açıp işaretleyin oyun gösteriyor zaten hangi yoldan gitmeniz gerektiğini.

Merhaba. Üstteki mesajımı beğenmeyen arkadaşlar için bir mesajım var. Arkadaşlarım paylaşımlı hesap aldı ve 3 gündür oyuna giremiyorlar hesap çok kişiye satıldığı için sistem almıyor onları. Para verip mağdur oldular yani. Hala tavsiye etmiyorum, iyi günler.

Merhaba reis oyunu ucuza almak istiyorsan benim de bugün başarabildiğim bir yöntem var oyun Ukrayna'da 408 TL'ye satılıyor bu yüzden oyunu Ukrayna üzerinden alman mantıklı olur.
Ben bunu MW2 de Arjantin için denedim aynı şey sadece VPN'i Ukrayna'ya çek olur Steam: Steam Arjantin üzerinden oyun alma link bu bakarsın.

1676567622746.png

Merhaba. Üstteki mesajımı beğenmeyen arkadaşlar için bir mesajım var. Arkadaşlarım paylaşımlı hesap aldı ve 3 gündür oyuna giremiyorlar hesap çok kişiye satıldığı için sistem almıyor onları. Para verip mağdur oldular yani. Hala tavsiye etmiyorum, iyi günler.

Satıcıdan satıyıca değişiyor.

İtemsatış'ta mı? İtemsatış'ta ise oppsgamer hogwartsı 60 TL'ye satıyor diğerlerine göre yüksek olduğu için daha az sorunlu olacağını düşünüyoaynı kısının GameSatış'tan aldım bende sorunsuz devam nazar demesin.
aynı kısıden aldım ama gamesatıs tan 8 sorunsuz devam iyi satıcı buldunmu sorunsuz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı