Hogwarts Legacy'yi herhangi bir karşılaştırma da önereceğimi hiç düşünmezdim ama kesinlikle The Last of Us'a göre daha mantıklı bir tercih olacaktır şu an.
Düzeltilmediğini söyleyende çok hala yani nereden duydun tamamen düzeldiğini bilmiyorum. İki oyunu da korsan olarak deneyip aralarından gerçekten beğendiğini seçip alma şansın var yoksa bana göre TLOU alınmaz hala bozuk bir oyun.
Düzeltilmediğini söyleyende çok hala yani nereden duydun tamamen düzeldiğini bilmiyorum. İki oyunu da korsan olarak deneyip aralarından gerçekten beğendiğini seçip alma şansın var yoksa bana göre TLOU alınmaz hala bozuk bir oyun.
Tamam er ya da geç düzeltilecek sonuçta optimizasyon sorununu yok diyelim şimdi hangi oyunu alayım Hogwarts Legacy mi The Last of Us mu (hatasız diyelim mesela)
Tamam er ya da geç düzeltilecek sonuçta optimizasyon sorununu yok diyelim şimdi hangi oyunu alayım Hogwarts Legacy mi The Last of Us mu (hatasız diyelim mesela)
Sorun hatalar değil illa düzelir. Sorun optimizasyon. Oyunu korsan dene çinkü bazı yeni bilgisayarlarda bile adamakıllı çalışmıyor oyun. Onun dışında beni. Tavsiyem yaz indirimlerini beklemen. En azından o zamana kadar beklerseniz TLOU için hem daha ucuza hem de daha düzgün bir oyuna sahip olursunuz.