Hogwarts Legacy vs The Last of Us

The last of çöp'ün tamamen düzeleceği belli değil bence o kadar ümitlenme.
Hogwarts Legacy'yi herhangi bir karşılaştırma da önereceğimi hiç düşünmezdim ama kesinlikle The Last of Us'a göre daha mantıklı bir tercih olacaktır şu an.
The Last Of Us'ın optimizasyonu er yada geç kesin düzeltilecektir. Bu kadar yüklenmeye gerek yok oyuna.

Düzeltilmiş bile 12 GB güncelleme geldi çok yakında tamamen hallolur zombi oyunlarınıda çok severim sence ne alayım

TLOU düzeltilmiş neredeyse zaten 10 ay sonra oynayacağım zombi oyunlarınıda hastasıyım
Zombi oyunlarını seviyorsan The Last Of Us çok daha mantıklı olacaktır ben de Post Apocalyptic temayı çok seviyorum ve Last Of Us'a bayıldım.

Hayır sadece düzeltildiğini yeni öğrendim zorlarsan Hogwarts Legacy alabilirim henüz karar vermiş değilim dostum.

Düzeltilmediğini söyleyende çok hala yani nereden duydun tamamen düzeldiğini bilmiyorum. İki oyunu da korsan olarak deneyip aralarından gerçekten beğendiğini seçip alma şansın var yoksa bana göre TLOU alınmaz hala bozuk bir oyun.

Düzeltilmediğini söyleyende çok hala yani nereden duydun tamamen düzeldiğini bilmiyorum. İki oyunu da korsan olarak deneyip aralarından gerçekten beğendiğini seçip alma şansın var yoksa bana göre TLOU alınmaz hala bozuk bir oyun.

Tamam er ya da geç düzeltilecek sonuçta optimizasyon sorununu yok diyelim şimdi hangi oyunu alayım Hogwarts Legacy mi The Last of Us mu (hatasız diyelim mesela)

İkisinin konusunu bırbırınden bagımsız hangı turu sevıyosanız onu alın ben olsam TLOU alırdım.

Tamam er ya da geç düzeltilecek sonuçta optimizasyon sorununu yok diyelim şimdi hangi oyunu alayım Hogwarts Legacy mi The Last of Us mu (hatasız diyelim mesela)

Sorun hatalar değil illa düzelir. Sorun optimizasyon. Oyunu korsan dene çinkü bazı yeni bilgisayarlarda bile adamakıllı çalışmıyor oyun. Onun dışında beni. Tavsiyem yaz indirimlerini beklemen. En azından o zamana kadar beklerseniz TLOU için hem daha ucuza hem de daha düzgün bir oyuna sahip olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı