Peki DLC var mı içinde ayrı olarak? İlk defa oynayacağım. Her hangi birisini tavsiye eder misiniz? Yoksa başlarda DLC'siz mi oynayayım?Satın almak gerekiyor, Gamepass indirim getiriyor sadece.
Oyunun 14 tl (indirimde) demosu. Bütün dlc ler oyuna çok fazla şey ekliyor ve hepsi şart. İlla öner dersen death or dishonor ve Waking the tiger.Peki DLC var mı içinde ayrı olarak? İlk defa oynayacağım. Her hangi birisini tavsiye eder misiniz? Yoksa başlarda DLC'siz mi oynayayım?
İlk başladığım için sordum. Kafa karışıklığı olmasın diye. Bir de benim ki demo mu anlamadım?Oyunun 14 tl (indirimde) demosu. Bütün dlc ler oyuna çok fazla şey ekliyor ve hepsi şart. İlla öner dersen death or dishonor ve Waking the tiger.
Demo değil ama demo. Tam böyle bir şey. Paradox taktiği.İlk başladığım için sordum. Kafa karışıklığı olmasın diye. Bir de benim ki demo mu anlamadım?
Oyunu şu anda oynayabiliyorum ama DLC'li oynamak için Gamepass dışında satın almak mı gerekiyor? Çok kafam karıştı.XBOX Gamepass dahilinde bulunan Hearts of Iron IV, 2 adet kozmetik DLC haricinde önemli hiçbir DLC'yi içermiyor. Ancak ücretli versiyonu ile DLC'lere de sahip olabilirsiniz. Ancak Gamepass'in olayı zaten ek ücret vermeden 100 küsür oyuna anında erişebilmek. DLC istiyorsanız Steam'den satın almanızı öneririm. Ancak onun haricinde sadece ana oyunu Gamepass üyeliği ile XBOX Gamepass üzerinden oynayabilirsiniz. ''Cadet Edition'' olarak geçiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.