HOI 4 Game Pass'te DLC'li mi?

Game Pass aldım. HOI 4 indiriyorum şu anda. Oyun DLC'li ile mi geliyor?
Bunlar oyun içerisinde var mı? Yoksa ayrı mı satın almak gerekiyor?

Dosya Ekleri

• 16369842761713287159303703379720.jpg
    16369842761713287159303703379720.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 172
XBOX Gamepass dahilinde bulunan Hearts of Iron IV, 2 adet kozmetik DLC haricinde önemli hiçbir DLC'yi içermiyor. Ancak ücretli versiyonu ile DLC'lere de sahip olabilirsiniz. Ancak Gamepass'in olayı zaten ek ücret vermeden 100 küsür oyuna anında erişebilmek. DLC istiyorsanız Steam'den satın almanızı öneririm. Ancak onun haricinde sadece ana oyunu Gamepass üyeliği ile XBOX Gamepass üzerinden oynayabilirsiniz. ''Cadet Edition'' olarak geçiyor.

XBOX Gamepass dahilinde bulunan Hearts of Iron IV, 2 adet kozmetik DLC haricinde önemli hiçbir DLC'yi içermiyor. Ancak ücretli versiyonu ile DLC'lere de sahip olabilirsiniz. Ancak Gamepass'in olayı zaten ek ücret vermeden 100 küsür oyuna anında erişebilmek. DLC istiyorsanız Steam'den satın almanızı öneririm. Ancak onun haricinde sadece ana oyunu Gamepass üyeliği ile XBOX Gamepass üzerinden oynayabilirsiniz. ''Cadet Edition'' olarak geçiyor.
Oyunu şu anda oynayabiliyorum ama DLC'li oynamak için Gamepass dışında satın almak mı gerekiyor? Çok kafam karıştı. 😅

Demo mevzusu tamamen geyik dostum. Demoluk bir durum yok. Olay şu ki; Paradox oyunlarının oyuncuları, Paradox oyunlarının DLC'leri olmadan ''demo'' gibi basit ve ömrü kısa olduğunu iddia ediyor. Bundan dolayı demo diyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı