HOI 4 istikrar nasıl nedir?

Bunlar dışında decisions menüsünden işçilerin çalışma şartlarını iyileştirme gibi bir şey olması lazım bu sana istikrar verir bazı dezavantajlarla beraber. Bir de savaşa girdiğinde savaşta olduğun devlete karşı propaganda yaparak savaş desteği kazanabilirsin.
 
İstikrarı arttırmak için sakın "improved workers conditions" 'a basmayın. Üretim verimliliğini düşürüyor ve consumer goods' u yükseltiyor. Bunlar çok kötü debuff'lar.
"Antidemocratic/communist/fascist raids" 'e basarsan anlık olarak stability düşer ama bir hafta veya bir ay sonra eski stability'nin yüzde iki fazlasını alırsınız. Zaten kısaca yazar orada detayını. Ben hatırladığım kadarıyla söylüyorum.
Ya da focuslardan yükseltebilirsin.
İstikrar(stability), gerçekten önemlidir. Mesela yüksek olursa işgal edilmiş topraklarda isyan azalır, biraz consumer goods fabrikalarını azaltır. Stability yerine bakarsanız daha detaylısını görürsünüz.
Savaş desteği ise ülkede yaşayan halkın savaş hakkında ki düşüncesidir. Yüksek savaş desteği ile ekonomi yasalarını değiştirebilirsiniz.
 
Arkadaşın dediği gibi stability gerçekten çok önemli. Sadece üstüne geldiğinizde gördüklerinizden ibaret değil aynı zamanda arka planda dönen şeylerde mevcut. Mesela stability belli bir yüzdenin altına düşerse ve savaştaysanız hiç hoşunuza gitmeyecek strikes isimli debuff ile karşılaşabilirsiniz. Bunun benzeri war support içinde geçerli bu sefer askerden kaçmalar veya orduda isyanlar başlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı