Arkadaşlar normalde oyuna giremiyorum Steam'den. Oyun dosyasının Exe'sinden girmeye çalışınca da bu hatayı alıyorum procces monitör ile paylaşayım dedim belki çözüm olur diye. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Avast'ı kaldırmamışsınız, hala arka planda çalışıyor. AVG varsa o da olabilir. Kaldırdığınızdan emin olun, sonra Windows'u son sürüme güncelleyin. Yine açılmazsa üstte belirtilen dosyayı paylaşın.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Artık çözüme gerek kalmadı hocam sağ olun herkese yardımları için. Arkadaşın bilgisayarı için uğraşıyorduk. Bilgisayar bendeymiş gibi yazıyordum. Böyle bir şeyi söyleyince korkup vazgeçti. Laf anlatamadım korktuğu şey ekran kartının yanmasıymış . Geç cevap vermemin sebebi de ondan bu işlemleri yapıp bana atmasını istiyordum. Bende sizinle paylaşıyordum. Neyse tekrardan teşekkürler herkese. Rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın. Konu kapanabilir.
Korkmasına gerek yok aslında. Sorunun dahili grafik biriminde olduğuna eminim, dediğim işlem de sorunu çözecektir. Bu kadar süredir bu işlerle uğraşıyorum, sürücü güncelledi diye kartı yananı da görmedim hiç. Belirteyim.
C:\Windows\System32\msvcp140.dll kaldırın ve aşağıdakileri kurun. Tabii @Bora Dere hocamın dediklerine ek olarak bunları belirttim bu arada. Asıl sorunu kendisi belirtmiş.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
C:\Windows\System32\msvcp140.dll kaldırın ve aşağıdakileri kurun. Tabii @Bora Dere hocamın dediklerine ek olarak bunları belirttim bu arada. Asıl sorunu kendisi belirtmiş.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.
Korkmasına gerek yok aslında. Sorunun dahili grafik biriminde olduğuna eminim, dediğim işlem de sorunu çözecektir. Bu kadar süredir bu işlerle uğraşıyorum, sürücü güncelledi diye kartı yananı da görmedim hiç. Belirteyim.