HOI4 Almanya oynarken Sovyet savaşına yetişilmiyor

450155

Decapat
Başlıkta belirttiğim gibi Almanya oynarken Sovyet savaşına kadar Polonya düşmüyor ve Hollanda ve Belçika düşmüyor. Ne yapabilirim bu konuda? Uçak basmayı sevmiyorum tanklar yetişmiyor ne yaparsam fayda etmedi.

Orduları elle kontrol edip hatlarda boşluk arayın. Yapay zeka bir miktar saçmalıyor çünkü savaş esnasında. Bir de yeteri kadar fabrika bastığınıza emin olun (üretim açısından).

Uçak kırmızı noktamızdır. Uçaksız hiçbir şeyi halledemezsin. Üstüne tank da basmıyorsun. Kuru piyade ile itebilir misin? Oyun 1. Dünya Savaş'ı değil. Ağır sanayiye her şeyden daha fazla önem verirsen çok hızlı bir şekilde hepsini alırsın.

Uçak kırmızı noktamızdır. Uçaksız hiçbir şeyi halledemezsin. Üstüne tank da basmıyorsun. Kuru piyade ile itebilir misin? Oyun 1. dünya savaş'ı değil. Ağır sanayiye her şeyden daha fazla önem verirsen çok hızlı bir şekilde hepsini alırsın.

Uçaklara nasıl petrol yetiştireceğim Almanya oynarken.

Hava üstünlüğünü düşmana bırakırsan yarın kadar olan bir orduyu yenemezsin. Ayrıca Polonya'yı bile alamıyorsan Rusya'yı hiç alamazsın.
Uçaklara nasıl petrol yetiştireceğim Almanya ile.
Sentetik rafineri kurmalısın en az 30 tane.

Onu demiyorum limanları zaten boş bırakmam. Polonya savaşına destek oluyorlar tıkanıyor savaş.
Polonya'nın Danzig'ten başka denize kıyısı olan şehri yok. Doğu Prusya'dan direkt orayı almanız gerekiyor. Yoksa asker getirirler. Önce yukarıdaki koridoru halledin, sonrası kolay.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı