HOI4 askerler çıkartma yapmıyor

Türkiye oynuyorum. Yunanistana çıkartma yapacağım, 11 tane askere emir versem bile emri almamış gibi bu göreve atanmış birlik yok diyor. Diğer askerler çıkartma görevini alıyor. Ama bunlar almıyor.

Çıkartma araştırmalarını yaptın mı?
Deniz kuvvetleri çıkartma ya yardım edecek şekilde ayarlanmış mı?

Türkiye oynuyorum. Yunanistana çıkartma yapacağım, 11 tane askere emir versem bile emri almamış gibi bu göreve atanmış birlik yok diyor. Diğer askerler çıkartma görevini alıyor. Ama bunlar almıyor.

Maksimum 10 asker çıkabilir teknolojisini araştırmadan. 10 tane ile çıkıp alabilirsiniz zaten. 5 garnizon birimi ile İzmir ve Balıkesir'i tutun. Kalanı da Edirne'de sınırda beklesin. Çıkartmalar başarılı olunca ilerletin çıkan askerleri. Yukarısı zayıflayınca Edirne'den yürümeye başlayın.

Öncelikle askerler liman bölgesinde olması gerek. CTRL+ sol tık veya sağ tık unuttum çıkartma okuna yön işaretine tıklayın. Plan hazır olduğunda askerlerin çıkartma yapacağı deniz bölgesinde donanma kontrolü %50'nin üstünde olmalı. Bu sayede çıkartma atabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı