HOI4 Japonya rehberi var mı?

lumei

Decapat
Daha fazla  
Meslek
<b> Cyber sec engineer</b>
Arkadaşımlar birlikte oynarken Japon seçiyorum ancak daha Çin'i bile alamıyorum. Focus tree ye hangi sıra ile gitmeliyim? Kaç yılında Çin ile savaşa girmeliyim piyade dizilimim nasıl olmalı vs? Cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımlar birlikte oynarken Japon seçiyorum ancak daha Çin'i bile alamıyorum. Focus tree ye hangi sıra ile gitmeliyim? Kaç yılında Çin ile savaşa girmeliyim piyade dizilimim nasıl olmalı vs? Cevaplarsanız sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video serisi yardımcı olabilir belki.

Ben de pek tecrübeli değilim ama fikir vermesi için:

İlk başladığında Amerika'dan 2 fabrika petrol alıyorsun, onu iptal et. Çünkü Amerika ile savaşacaksın ve onu güçlendirmek istemezsin. Çin'i hızlıca almak için sivilden sonra askerî fabrika bas. Amerika dahil olana kadar donanman Çin'e yeter. Alacağından emin olduğunda donanma için tersane dönersin. Erken oyunda 4-7 fabrika topçuya ver Oradan topçu almamızın sebebi piyade template'inde support equipment kısmından orduya topçu ekleyecek olmamız. Decisions, kısmında 25 pp'lik bir debuff kaldırma var, ayda bir geliyor. Başta senin aleyhine olsa da pp verdikçe yararına oluyor. Onu yaparsan Çin'e karşı çok avantajlı oluyorsun.

Bende multi yok ne yazık ki o yüzden bunları elit zorlukta single denedim. Sen de oradan tecrübelenebilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı