Yeni başlıyorsan gerek yok.Merhaba arkadaşlar, bu iki oyunu indirimde gördüm. Sizce ikisi de alınır mı? Sadece HOI 4 alsam yeterli mi?
Şimdilik DLC almama gerek var mıdır?
Bendede yok indirimlerde alacağım dlcleri. İndirimlerde almanızı öneririm. İndirimlere kadar oyunu öğrenmenizi tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar, bu iki oyunu indirimde gördüm. Sizce ikisi de alınır mı? Sadece HOI 4 alsam yeterli mi?
Hoi4 alınır ama Eu4 bu dönemde alınmaz.Çok fazla bug var diyorlar.Birde Eu4de 100 tane dlc var ona göreMerhaba arkadaşlar, bu iki oyunu indirimde gördüm. Sizce ikisi de alınır mı? Sadece HOI 4 alsam yeterli mi?
Eu 4 bence hoi 4den daha eğlenceli ancak hoi 4 daha oynanabilir.Hoi4 alınır ama Eu4 bu dönemde alınmaz.Çok fazla bug var diyorlar.Birde Eu4de 100 tane dlc var ona göre.
Şuan indirimdeler. Sizce iki oyunu da almalı mıyım?Yeni başlıyorsan gerek yok.
Bendede yok indirimlerde alacağım dlcleri. İndirimlerde almanızı öneririm. İndirimlere kadar oyunu öğrenmenizi tavsiye ederim.
Eu 4 bence HOI 4'den daha eğlenceli ancak HOI 4 daha oynanabilir.
Dlcsiz hoi 4 alırsanız beraber oynayabiliriz.Ben de eu4 ün hoi4 ten daha zor olduğunu duydum o yüzden önce hoi4 ü almayı düşünmüştüm.
Şuan indirimdeler. Sizce iki oyunu da almalı mıyım?
Teşekkürler sanırım ikisini de alacağım.
Bu arada aldıktan sonra beraber oynamak isteyen arkadaşlar varsa ekleyebilirsiniz.
Steam Community :: ⦕ƈყ૦ℑ⦖
Tamamdır.Dlcsiz hoi 4 alırsanız beraber oynayabiliriz.
Önce hoi4 e alışıp sonra eu4 u düşüneceğim.HOI4 al sadece. HOI4 zor ama EU4 imkansız.
EU4 ile HOI4 farkı ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.