HOI4 ve EU4 alınır mı?

cyoJ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu iki oyunu indirimde gördüm. Sizce ikisi de alınır mı? Sadece HOI 4 alsam yeterli mi?
Şimdilik DLC almama gerek var mıdır?

Merhaba arkadaşlar, bu iki oyunu indirimde gördüm. Sizce ikisi de alınır mı? Sadece HOI 4 alsam yeterli mi?
Yeni başlıyorsan gerek yok.
Bendede yok indirimlerde alacağım dlcleri. İndirimlerde almanızı öneririm. İndirimlere kadar oyunu öğrenmenizi tavsiye ederim.

Ben de eu4 ün hoi4 ten daha zor olduğunu duydum o yüzden önce hoi4 ü almayı düşünmüştüm.
Yeni başlıyorsan gerek yok.

Bendede yok indirimlerde alacağım dlcleri. İndirimlerde almanızı öneririm. İndirimlere kadar oyunu öğrenmenizi tavsiye ederim.
Şuan indirimdeler. Sizce iki oyunu da almalı mıyım?
Eu 4 bence HOI 4'den daha eğlenceli ancak HOI 4 daha oynanabilir.

Teşekkürler sanırım ikisini de alacağım.
Bu arada aldıktan sonra beraber oynamak isteyen arkadaşlar varsa ekleyebilirsiniz.
Steam Community :: ⦕ƈყ૦ℑ⦖

Ben de eu4 ün hoi4 ten daha zor olduğunu duydum o yüzden önce hoi4 ü almayı düşünmüştüm.

Şuan indirimdeler. Sizce iki oyunu da almalı mıyım?

Teşekkürler sanırım ikisini de alacağım.
Bu arada aldıktan sonra beraber oynamak isteyen arkadaşlar varsa ekleyebilirsiniz.
Steam Community :: ⦕ƈყ૦ℑ⦖
Dlcsiz hoi 4 alırsanız beraber oynayabiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı