Onur Zincir
Femtopat
Daha fazla
Hocam ajanlıkla kripto kırsanıza.Arkadaşlar aklım irfanım almıyor benim ne yapmam lazım bu sovyetlere?
40 withd Med, süper ve süper hava desteği, en az 300 division (template önemli) ve sovyetleri erkenden dusurmen lazım , latede çok güçlü oluyor.Arkadaşlar aklım irfanım almıyor benim ne yapmam lazım bu sovyetlere?
hocam pek bilmiyorum oyunu ama ajan gönderip politik baskı verdim kripto işi nasıl oluyorHocam ajanlıkla kripto kırsanıza.
1940 ta girdim 5 yıl savaştım bayır domuzu gibi adam 9 milyon kayıp verdi anca düştü40 withd Med, süper ve süper hava desteği, en az 300 division (template önemli) ve sovyetleri erkenden dusurmen lazım , latede çok güçlü oluyor.
Hocam kriptoyu yanlış söylemiş olabilirim başkentine ajan attıktan sonra bi terim var onu yapacaksınız bu kadar ilerlemenize gerek yok sovyetler için youtube'de minik bir araştırma yaparsanız çıkar karşınıza.hocam pek bilmiyorum oyunu ama ajan gönderip politik baskı verdim kripto işi nasıl oluyor
Ajanlık araştırmalarında en alttakileri araştırınca açılıyor kripto ondan sonra ülkenin üzerinde yuvarlak çıkıyor ona tıklayın o hazır olduğunda kriptoyu kırma seçeneği geliyor.hocam pek bilmiyorum oyunu ama ajan gönderip politik baskı verdim kripto işi nasıl oluyor
eyvallah hocam bir dahakine öyle yaparımHocam kriptoyu yanlış söylemiş olabilirim başkentine ajan attıktan sonra bi terim var onu yapacaksınız bu kadar ilerlemenize gerek yok sovyetler için youtube'de minik bir araştırma yaparsanız çıkar karşınıza.
teşekkürlerrAjanlık araştırmalarında en alttakileri araştırınca açılıyor kripto ondan sonra ülkenin üzerinde yuvarlak çıkıyor ona tıklayın o hazır olduğunda kriptoyu kırma seçeneği geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.