Hometech Alfa 500C CPU GHz sorunu

berkantteam

Kilopat
Hometech Alfa 500C var fakat işlemci hızına baktığım zaman 1.10 GHz çalıştığını görüyorum.

BIOS'a girince yükseltme gibi seçenekler yok, işlemci modeli: Intel Celeron N3350.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapıyorsun da yükselmiyor? Durduk yerde hız arttırmasını bekleyemezsin. Temel frekansında çalışıyor. İşlemciyi yüke sokman gerek. Cinebench deneyebilirsin.
BIOS'a girince yükseltme gibi seçenekler yok, işlemci modeli: Intel Celeron N3350.
O tür notebooklarda minimal bile oynama ayarı olmuyor genelde.

Arkadaşlar aynı marka ve model cihazıma win 10 uefi olarak kurdum ancak cihaz hdd yi görmesine rağmen boot edemiyor biostan her açılışta bios açılıyor rom image not loaded olarak bi mesaj çıkıyor boot sekmesinden hdd yi seçince sorunsuz açılıyor yani hdd yi boot edemiyor farklı windows sürümleri denedim sonuç aynı bios update etmek istedim denemk için nette bulamadım aprio 4 anakarta sahip ama rom dosyası yok neden olabilir acaba

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı