Honda 2021 yılında F1'den ayrılıyor

Renault'tan başka seçenekleri yok.
Şu anda 2 taraf da bundan kaçmak için çaresizce kıvranıyorlardır. :D Bu tür 2 ucu da kötü olan seçimlerin yapıldığı o görüşmelere şahit olmayı çok isterdim. İçimde kahkaha atarak izlerdim. Bu tür zor durumda kalan taraflar nedense bana hep komik görünüyor.

Pek insan canlısı bir şey değilim malum. Keyif veriyor bana böyle şeyler. :D
 
@Yararsız Üye Marko ilerleyen günlerde Renault yalakalığı yapar merak etme.😂

İki firma birbirinden ayrılırken husumetli ayrıldı. Redbull söyledikleri laflardan pişmanlık duyacaktır. Eninde sonunda yine Renault motoruna mahkûm oldular. Redbull'un tavrı yanlıştı sanki Renault motorundan Ferrari ve Mercedes'e geçmiş Renault'u çok eleştiriyordu, geçtiği motorda Honda idi, Renault, Honda'dan daha iyiydi motor olarak. Honda istenilen gelişimi sağlayamadı, bir cacık olmadı bunlardan. Son iki sezondur Honda biraz toparladı eskiye göre ama bu sene yine dayanıklılık sorunları fazla Honda motorunun.
 
Alonso ve McLaren döneminden sonra Honda'nın komple organizasyondan kovulması gerekirdi. Güzelim tarihi olan takımın ve şampiyon bir sürücünün madara olmasına neden oldular. Alonso o dönemde F1 için yapılacak en iyi girişim nedir sorularına her zaman eşit motorlar diyerek cevap veriyordu.

Bakalım RBR bu işten nasıl kurtulacak? Kurtulamazsa Renault'nun eline nasıl düşecek? Bakalım o motor olması gerektiği gibi mi çalışacak? Bunları göreceğiz. :D

Sabotaj kısmı işin şakası tabii ama fark ettirmeden bir yolunu bulurlarsa ve bunu yaparlarsa da bana şaşırtıcı gelmez.
 
Konuyla biraz alakasız oldu ama eski fotoların olduğu klasörde gezerken denk geldim. :D McLaren taraftarıyım ancak sarı/siyah ve geçmişteki sarı/açık mavi kombinasyonuyla Renault araçları çok güzel görünüyor. Hatta geçmişte sırf bu renk kombinasyonundan dolayı Renault F1 takımının tişört ve şortunu almıştım.

20190629_115842.jpg


Not: Arabaya sarılmak için alana girmek istedim ama ilk adımı atarken güvenlikçilerle göz göze gelince yemedi. :D
 
Bu dediklerin hangisi?

Rosso Corsa'nın sRGB renk koordinatı. Nam-ı diğer "İtalyan yarış kırmızısı".

Düzenleme: Farklı kaynaklarda farklı değerler var. Ben İngilizce Wikipedia'dan aldım renk kodlarını. İtalyanca sayfada Rosso Corsa 228; 0; 43 olarak geçiyor.

Düzenleme 2: Rosso Ferrari ise İtalyan Wikipedia'sında 255; 40; 0 olarak verilmiş.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı