Hocam fotoğrafta gözükor karaladığım yerin hemen üstünde. Sol tarafta 5 ile başlayan yer sağda da A3104Yok dostum şu beş ile başlayan yeri soruyorum
Hocam fotoğrafta gözükor karaladığım yerin hemen üstünde. Sol tarafta 5 ile başlayan yer sağda da A3104Yok dostum şu beş ile başlayan yeri soruyorum
Dostum senin ki
Ayarlarda da öyle hocam keşke dediğin gibi olsa içim rahat etseDostum senin ki
- 256GB Black Titanium MTQ83ZA/A modeli hong kong yani. Bir problem yok 5 diye bir şey yok. Baskı hatası rahat ol
ayarlar da genel hakkında bölümüne gir. Orada model numarası yazar. Muhtemelen 5 değil M ile başlıyor
O zaman yenilenmiş olabilir.Ayarlarda da öyle hocam keşke dediğin gibi olsa içim rahat etse![]()
Onu neye dayanarak söylüyoruz hocam. Senide rahatsız ettim kusura bakma. Her yerine baktım cihazın. 3utooltandan kontrol ettim. Sıkıntısız. Vida yerleri sıkıntısızO zaman yenilenmiş olabilir.
His ve ihtimal: FPPRO var Beşiktaş Istanbul’da orada ekspertiz var. Oraya götür baksınlar net cevap verirler.Onu neye dayanarak söylüyoruz hocam. Senide rahatsız ettim kusura bakma. Her yerine baktım cihazın. 3utooltandan kontrol ettim. Sıkıntısız. Vida yerleri sıkıntısız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.