Honor 200 vs Samsung Galaxy A55

• Konuyu başlatan Gwynn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 2.990

Uzun Ömürlülük Açısından Hangi Modeli Tercih Ederdiniz

• Honnor 200

Oy: 33 57,9%
  • Samsung Galaxy A55

Oy: 9 15,8%
  • Samsung Galaxy A56

Oy: 15 26,3%

• Oy verenlerin toplamı
    57
Bütçe
23.000
Büyçe S24 FE 128 GB için yetmiyorsa Honor 200 daha iyi. Bu arada A56 15Mart civarlarında çıkar ama beklediğine değer mi bilmiyorum. Exynos 1580 dışında A55'in üstüne kattığı büyük şeyler yok.

Honor 200 çok güzel bir cihaz, yazılımıda çok başarılı şahsen ancak ekranları çok dayanıksız herhangi bir gorilla koruması yok ve çok çabuk kırılabiliyor veya çizilebiliyor dikkatinize.

Bende A55 var gerek kasa yapısı, gerek ekran kalitesi, hızı ve stabilite olarak çok iyi bir cihaz. Honor 200 fena değil ama kasası plastik, yazılımını ben şahsen beğenmiyorum, suya toza dayanıklılığı yok ve depolama birimi olarak yanlış bilmiyorsam UFS 2.2 kullanıyor A55 ise UFS 3.1 kullanıyor ki bu ileride daha da hissedilecek cihazın depolaması dolmaya başladığı zaman. Güncelleme desteği konusunda ise Samsung zaten önde. A55'i eleştirecek olursam biraz ağır bir cihaz ama kasa yapısı itibari ile bunu anlayabiliyorum. A56 beklenebilir ama hemen bir telefon alınacaksa ben A55 alır geçerdim.

Bende Honor 90 var 1.5 yıldır kullanıyorum S10 geçtim 6 yıllık S10 çok daha sağlam. Honor jelatin kalktı ekran çizildi. Samsung 5 yıl koruma olmadan kullandım 0 çizik. Kamera Samsung daha iyi. Samsung 3 kere denize düşürdüm 0 sıkıntı. Ekran çok daha parlak güneş altında.

Honor tek artısı şarj 20 dk yarısı doluyor. Ama o da keyifili telefon. Samsung s serisinden başka anroid telefon alınmaz. Üzmüyor Honor'da hızlı ekran güzel ama Samsung daha sağlam.

Başka Android alınmaz demişsiniz ama Xiaomi'nin flagship seriside (ör. Xiaomi14, 15) rahatlıkla üst klasmanda oynayan bir Android modeli.

Honor 200 çok güzel bir cihaz, yazılımıda çok başarılı şahsen ancak ekranları çok dayanıksız herhangi bir gorilla koruması yok ve çok çabuk kırılabiliyor veya çizilebiliyor dikkatinize.

1.6 ve 0.5 Metreden iki defa fayansa ekran üzerine düşürdüm bişey olmadı.

Çizilme konusunda da 2 gün ekran koruyucu olmadan kullandım bişey yok.

Ekran cam materyali "Aluminosilicate glass" bu materyali gorilla glass da kullanıyor.

Mesela hiçbir ekran dayanıklılığı olmayan bir cihazım vardı mecburiyetten ve acil çözüm olarak aldığım Samsung A04.
Bunu sadece çekyatın üzerinden parkeye düşürmüştüm ekranı tuz buz olmuştu.

Çok çabuk ekranı zarar gördüğüne dair veri varsa paylaşabilirmisin?

1.6 ve 0.5 metreden iki defa fayansa ekran üzerine düşürdüm bir şey olmadı.

Çizilme konusunda da 2 gün ekran koruyucu olmadan kullandım bir şey yok.

Ekran cam materyali "aluminosilicate glass" bu materyali Gorilla Glass da kullanıyor.

Mesela hiçbir ekran dayanıklılığı olmayan bir cihazım vardı mecburiyetten ve acil çözüm olarak aldığım Samsung a04.
Bunu sadece çekyatın üzerinden parkeye düşürmüştüm ekranı tuz buz olmuştu.

Çok çabuk ekranı zarar gördüğüne dair veri varsa paylaşabilir misin?

Honor 70 ve Honor 90 kullandım ikisinde ekranları çok çabuk çizilip kırıldı zaten servisi 7-10 bin TL para istiyor çoğu ekran koruyucuda bu modelle uymuyor ben kendim deneyinlerim sizi bilemiyorum.

Honor 70 ve Honor 90 kullandım ikisinde ekranları çok çabuk çizilip kırıldı zaten servisi 7-10 bin TL para istiyor çoğu ekran koruyucuda bu modelle uymuyor ben kendim deneyinlerim sizi bilemiyorum.

Honor 70 veya 90 modeli değil konu aynı mantık Samsung 04 ile yaşadığım kötü tecrübeyi markanın diğer ürünlerine vurmak gibi bişey. O zaman bende S24F ' nin ekranı kötü çünkü A04' ün ekranı hemen kırıldı demem lazım. Ürüne bakmanı tavsiye ederim. İki modelin ekranı kötü diye bunlarda kötüdür demek doğru değil.
X9 serisi Honor' un çok dayanıklı cihazları, eskiden X9a kullanıyordum başına neler geldi geçti bişey olmadı örneğin.
2 ürün de ekran dayanıklılığı olmadığını bilerek almak senin tercihin bu markanın diğer ürünlerinin de ekran dayanıklılığı kötü olduğu anlamına gelmiyor yukarıda belirttiğim gibi.

Diğer bahsettiğin şeylerde haklısın. Kavisli ekranlara zaten düzgünce durabilen ekran koruyucu bulmak zor ama imkansız değil. Bu sadece Honor cihazlara özgü bişey değil diğer markalarda aynı problemi yaşabilirsin.
Ben bu ürünü kullanıyorum bir problem yaşatmadı. Kenarlardan kalkma vb. sorunları yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı