1) Video tarafında OIS sayesinde güzel ve titreşimsiz videolar çekebiliyorsun da 1080p de 60 FPS 4K da 30 FPS izin veriyor cihaz, aslında işlemci 4K 60 FPS izin veriyor ama bu cihazda niye böyle bilmiyorum belki güncelleme ile hallederler X9A'da benzer bir durum vardı sonra güncelleme ile destek gelmişti.
Neyse video çektikten sonra renk ve kontrast ayarları ile oynayabilirsin hafif, uğraşamam dersen Samsung Video tarafında daha iyi gibi ama Honor da güncellemelerle iyileştirmeler VS. alır diye düşünüyorum. Video tarafı kesinlikle kötü değil ama Samsung A55 bana bir tık iyi gibi gelmişti.
Video tarafında bana kötü gelen ağır çekim modu. Gerçekten kötü onu söyleyebilirim her şey piksel piksel gibi geliyor. 1080p 120 FPS nispeten idare eder de 720p 240 FPS bayağı kötü.
2) Sadece kamera odaklı değil işlemcisi fiyatı bandındakilere göre kötü değil aksine gayet de iyi bundan daha güçlü güncel ve bu fiyat bandında işlemci POCO X6Pro da var ama o zaten oyun odaklı bir cihaz her şeyden kısıp işlemciye abanılmış bir cihaz kıyaslamak doğru olmaz dengeli bir cihaz değil neyse Samsung A55 ile Honor 200 kıyaslarsan kağıt üzerindeki verilere göre A55 işlemci tekli ve çoklu çekirdekte %4 daha iyiyken GPU tarafında Honor'un işlemci %1 daha iyi gibi ama test platformlarına fazla güvenme önemli olan optimizasyon falan bir de Samsung'un işlemcileri ve Samsung dökümü işlemciler bayağı verimsiz oluyor sadede gelirsem Honor da ki işlemci oyun testlerinde Samsung'daki işlemciye neredeyse %50 fark atabiliyor

Honor da 7 gen 3 var TSMC dökümü SD işlemci gayet kaliteli ve kararlı bir işlemci hem de cihazda buhar odası falan da var yani oyun oynayacak kişiye de hitap ediyor diyebilirim.
3) Video çekerken hiç donduğuna rastlamadım belki ilk kullananlar güncellemelerden önce böyle şeylere denk gelmiş olabilir bilmiyorum.