hocam redmi ile mi serisi bambaşka modeller
Garibanız hocam, para yok A32 kullanıyorum fakat ikisinden birisini alacak olsaydım Samsung kullandığımdan tercihim tekrar Samsung olurdu.
forum.donanimarsivi.com
Hocam zaten Honor 200 mü S21 FE'den daha çok para vermeye değer mi değmez mi diye düşünüyordum. Neyse beni boş verelim.S21 FE 2. Nesil vs Honor 200
Şuan ciddi ciddi kendim için düşünmeye başladım. A32 telefonumdan geçip uzun süre boyunca -güncelleme desteği sıkıntı değil Custom ROM kurabilirim- telefonu kullanmak istiyorum. Honor 200'ün batarya ve şarj, S21 FE'nin ise malzeme ve işlemci tarafında daha iyi olduğunu biliyorum. İkisi de...forum.donanimarsivi.com
Biraz araştırırken bunu buldumda hocam
Neyse fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler ileride daha detaylı yeni bir konu açıp başka kişilerinde yorumlarını alacağım. Çünkü bana fazlaca Honor 200 önerilidi ama sizin gibi gerçekten konu hakkında bilgili biri S21 FE önerdiği için bunu araştıracağım.
Honor 200.
Bu arada kendim kullanıyorum merak ettiğin bir şey varsa yanıtlarım.
Reis video kalitesi nasıl, kameraya odaklı bir cihaz olduğu için işlemcisi bu fiyattaki diğer cihazlara göre daha kötü ama sizce çok büyük bir fark mı, ayrıca video çekerken cihaz donuyor diyenler var doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.