Berat4125
Decapat
Daha fazla
Selamünaleyküm arkadaşlar temassızlık vardı bende sinirlenip kopardım bu telleri nasıl bağlayabiliriz başka USB başı olur mu?
Selamünaleyküm arkadaşlar temassızlık vardı bende sinirlenip kopardım bu telleri nasıl bağlayabiliriz başka USB başı olur mu?
Olur, çünkü muhtemelen sadece oradan elektrik alıyordu.
Nasıl yaparım?
Kopardığınız yerin gerisinden biraz kesin, eski bir telefon kablosunun USB kısmını alın. Sonra çıkan kırmızı kabloları birbirine bağlayın. Boşta kalan diğer kabloları birbirine bağlayın. Eğer kırmızı kablo değil de farklı renkte kablo çıkarsa rengini söyleyin.
Ne kadar kessemde yine bakır kablo çıkıyor.
Garip hocam, lehim yapmayı biliyorsanız ana hoparlörün içini açıp direkt PCB üzerindeki girişe lehimleyebilirsiniz. Eğer uğraşmak istemiyorsanız elektrikçi yapar.
Biraz daha dibe gittim çıktı hocam, şimdi ne yapayım?
Kırmızı olanı kırmızıya, siyah olanı beyaza veya siyaha bağlayıp bir elektrik kablosu ile birbirlerine temas etmeyecek şekilde bağlayın hocam.
Kırmızı olanı kırmızıya, siyah olanı beyaza veya siyaha bağlayıp bir elektrik kablosu ile birbirlerine temas etmeyecek şekilde bağlayın hocam.
Bu olur mu işe yaramayan bir kablo. 2 adet var hatta.
Bu şekil mi baglayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.