Horizon Forbidden West PS Plus’a geliyor!

Odyssey'i bence geçemez ama arkadaş yersiz gömmüş biraz, yine de dediklerinin çoğunda haklı. Horizon serisi tam PS Plus'lık oyunlara sahip, tahminimce 1-2 sene sonra God of War gibi oyunlar yine ilk günden gelmemeye devam etse de Horizon'ın yeni çıkarsa oyunu Day-One PS Plus ilk Exclusive'lerinden olacaktır. Çünkü diğer ağır toplarla karşılaştırınca çok sönük kalıyor maalesef. Normalde indirimde bile alıp oynamaya vaktimi harcamayacak olsam da abonelikle gelince kesin dener oynardım PS5 sahibi biri olsaydım.

Yersiz olduğunu düşündüğünüz kısmı söylerseniz daha iyi tartışabiliriz diye düşünüyorum. Eğer söylemezseniz de sizin kendi bileceğiniz iş. Forumda gerginliğin yüksek olduğu bu zamanlarda tartışmak istemeyen birini anlayışla karşılarım.

Hocam sizce odyssey’in senaryosu daha mı iyi? Ben şahsen öyle olduğunu düşünmüyorum. Oynanış olarak yakınlar bence. Odyssey skill sistemiyle daha uzun süre götürebilir bir adım daha önde denilebilir.

PC için ne zaman gelir acaba bekleyişteyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…