Hormon terapisi yapılmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben baban olsam, ben de buna sıcak bakmam. Büyük ihtimalle ailen Müslüman, senin din değiştirmen onların hoşuna gitmez. Düşünsene; Müslüman baba+Müslüman anne=Eşcinsel dinsiz çocuk. Hiç uydu mu? Gel Müslüman ol. Diğre tarafta rahat edeceksin.

Kuran ile bilimin uyuşmaması? Bana bir örnek verebilir misin?

Hocam zamanla doğru yola girecektir. Kendimden biliyorum.
Doğru yol Hornet'te erkeksi pasif aramaksa eğer katılamayacağım. Pek doğru bir yol değil, en azından senin için.

Kişinin içinden gelmediği sürece iman etmek ona güzel değil işkence gibi gelir hocam. Eğer arkadaş Deizme yakınsa ve kendini buna uygun hissediyorsa bırakın öyle yaşasın. İslam hoşgörü dinidir zorla birini Müslüman yapmanın faydası yok :)
Doğru. Diğer tarafta olan ona olacak.

Son düzenleme:
Kalpten düşünmek, bakire bir kadının hamile olması, birinin ölüleri diriltmesi vb. dahası var fakat şu an aklımda değil eskiden kalbin düşünce organı olduğuna inanılırdı Kuran'da da böyle söylenmiş bu sebeple bu kitabın insanlar tarafından yazılmış olabileceğini düşünüyorum.
Şuanda uykuluyum, yanlışım var ise düzeltin. Bir savaştan dolayı Rumlar idi sanırım, bayaği bir kötü oluyorlar. Bütün insanlar "Artık bunlar toparlayamaz."diyor. Fakat Kuran'da yazıyor toparlanacakları. Ve, üç sene sonra en güçlü ordu oluyorlar.

Kalpten düşünmek, bakire bir kadının hamile olması, birinin ölüleri diriltmesi vb. dahası var fakat şu an aklımda değil eskiden kalbin düşünce organı olduğuna inanılırdı Kuran'da da böyle söylenmiş bu sebeple bu kitabın insanlar tarafından yazılmış olabileceğini düşünüyorum.
Mucize denen bir kavram var.

Son düzenleme:
Bende dahil seni çok fazla zorbalarlar sen Türkiye'de yaşıyorsun Cemre Demirel'in de dediği gibi senin oyle batılı dertlerin olamaz 😃
Aynen öyle bir ara söylem dönüyordu etrafta Türkiye'de kelebekten daha az ömürlü olan canlı eşcinsel bireyler diye. Gerçekten TR'de eşcinsel olacaksan baya zorlanırsın.

Bende dahil seni çok fazla zorbalarlar sen Türkiye'de yaşıyorsun cemre Demirel'in de dediği gibi senin oyle batılı dertlerin olamaz 😃

Zorbalanmak umurumda değil zorbaca şeylere kulak asmam ve istediğim şekilde yaşarım. Birini öldürecek kadar nefret duyanlar da ilk önce insan olmayı ve kimseye karışmamayı öğrenmeliler.

Eş cinsellik doğuştan gelen bir şey değildir. Sizinle bu konuyu tartışmayacağım. Biyolojik olarak 2 cinsiyet bulunmaktadır. Kız ve erkek. Ancak bir bozukluk sonucu çift cinsel organ ile doğum gerçekleşebilir.
Tamam da bunlar yeni bir cinsiyet mi yaratıyor cinsiyet değiştiriyor?

Doğru. Diğer tarafta o yanacak cehennemde, ben değil.
Allah mısın? Nereden biliyorsun cehenneme gideceğini?

Tamam da bunlar yeni bir cinsiyet mi yaratıyor cinsiyet değiştiriyor?

İkisi de değil sadece cinsel yönelimimi değiştirip aynı zamanda fiziksel görünüşümü değiştiriyorum. Bu daha doğru bir açıklama olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı