Hoşaf.exe

Makaleler
1
Yer
Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu
Robotik alanında birkaç yarışmaya girip aynı durumla karşılaştığım için yadırgamıyordum ama bu...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yarılıyorum.

Eşek hoşaftan ne anlar...
.
technopat.png

Müzik çok doğru yerlerde çalmış. :D Hiç şaşırmadık tabii. Bundan önce Tübitak'ın düzenlediği yarışmalarda elenen ve Google veya Apple gibi dünya firmalarından davet alan çok mağdur gördük. Ayrıca bu dediğim olaylarda birinci olan artık isimlerine ne desem bilemiyorum Işıklı Ekmek Dolabı ve Ezan Okuyan Drone.

Ben hoşaf diye biliyordum... :dikkatli:
TÜRK DİL KURUMU
Bunu bir araştırmak lazım acaba hangisi doğru? Veya ikisi de mi var?

Arkadaşlar uzun araştırmalarıma göre eşek hoş laftan da anlamıyor hoşaftan da anlamıyor. Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşek.

Hatta eşekoğlueşek.

Ben de ilk duyduğumda bayağı saydırmıştım. Ama şunu görünce anladım ki amaç bilim değil, girişimcilik.

"Bir fikrim mi var" yarışmasının yapımcı şirketi yaşanan tartışmalarla ilgili sosyal medyadan bir açıklamada bulundu.
Yapımcı şirketin açıklaması:
Tam 10 yıldır ekranlarda olan bilim değil girişimcilik yarışması "Bir fikrin mi var"ın kazananı hız ayarlı yol kasisi projesiyle Adnan ve Uğur Kal kardeşlerdir. Gıda mühendisi olan Kübra Ağca ise Hoşaf üretim projesiyle finale hoşafı bulduğunu iddia ederek değil, pastörize etmeden raf ömrünü uzatma ve lojistik gibi sorulara araştırma geliştirme yaparak aynı ayran gibi hızlı tüketim ürünü olarak satışa çıkma fikriyle yükselmiş - sonra da elenmiştir."

Kaynak: TRT'de düzenlenen programda organik hoşaf projesi finale kaldı - Son Dakika Güncel Haberler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı