Hoşlandığım çocuk ne yapsam benden hoşlanır?

pizzasever

Femtopat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba ben nakil gittigim okulda bir çocukla arkadaşiz şu an 11. sinifim karakteri tam olarak iyi ama tek sorun biraz kız cevresi var ama oyle havali bir tip değil. Karakteri hem zeki hem de oldukça akilli ve taam benlik ahlaklı biri. Benimle daha oncelerden konuştu. Hatta bu cocugun en yakin arkadaşı benimle çocuğu shiplemiş ve bunu çocuğa söylemiş ve o da gülmuş. Tipim fena degil çocukla çok sık iletişimimiz olmuyor. Ama Instagram'dan sohbet acildığında akıyor. Yardim edin özellikle erkekler, siz olsanız ne yapmami önerirdiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızsın. Başarı oranın çok. Çocuk seninle de takılıyormuş bunlar iyi işaret.

Direkt git. Flörtleş. Biraz sık mesajlaş. Akşam bir şeyler yapalım mı yazılabilir? Göz teması kur. Arkadaşlarına bu çocuğu bana ayarlayın tarzı bir şey de yazabilirsin.

Şansın varken ilk atışı yap yoksa o yaşlarda ilişki yapınca lise sonuna kadar uzun ilişki yapıyor erkekler. Kaçırırsın.

Merhaba ben nakil gittigim okulda bir çocukla arkadaşiz şu an 11. sinifim karakteri tam olarak iyi ama tek sorun biraz kız cevresi var ama oyle havali bir tip değil. Karakteri hem zeki hem de oldukça akilli ve taam benlik ahlaklı biri. Benimle daha oncelerden konuştu. Hatta bu cocugun en yakin arkadaşı benimle çocuğu shiplemiş ve bunu çocuğa söylemiş ve o da gülmuş. Tipim fena degil çocukla çok sık iletişimimiz olmuyor. Ama Instagram'dan sohbet acildığında akıyor. Yardim edin özellikle erkekler, siz olsanız ne yapmami önerirdiniz?

Sohbet başlat fazlasına gerek yok ilgi çekmek için olmadığın biri gibi davranmana hiç gerek yok sadece fazla konuşmaya çalış.

Direkt git. Flörtleş. Biraz sık mesajlaş. Akşam bir şeyler yapalım mı yazılabilir? Göz teması kur. Arkadaşlarına bu çocuğu bana ayarlayın tarzı bir şey de yazabilirsin.

Şansın varken ilk atışı yap yoksa o yaşlarda ilişki yapınca lise sonuna kadar uzun ilişki yapıyor erkekler. Kaçırırsın.
Şurada %70 şansın falan vardır en az. Dene şansını.

Direkt hoşlanıyorum deme ama, adım adım.

Erkekler genelde gözüne biraz bile hitap eden biri görür ve iyi niyet sezerse işe sıcak bakabilirler. Burada önemli olan karşıdaki kişinin bir ilişki arayıp aramadığını anlamak. Eğer karşıdaki kişi net bir şekilde hayır ilişkiye ihtiyacım yok modunda takılyorsa bu işinizi çok zorlaştırır. Ama moralinizi bozmayın çünkü 11. sınıfta böye düşünen erkek sayısı çok azdır yani şansınız yüksek.

Öncelikle çocuğu gözlemleyin ve ilişkiye açık olup olmadığını anlamaya çalışın. Daha sonrasında yavaştan yaklaşmaya başlarsınız.

Ek: En kötü senaryoda red yeseniz dahi iyi niyetli bir arkadaşsanız ve o kişide iyi niyetliyse arkadaşlığınızın devam etmesi bile mümkün.

Erkekler genelde gözüne biraz bile hitap eden biri görür ve iyi niyet sezerse işe sıcak bakabilirler. Burada önemli olan karşıdaki kişinin bir ilişki arayıp aramadığını anlamak. Eğer karşıdaki kişi net bir şekilde hayır ilişkiye ihtiyacım yok modunda takılyorsa bu işinizi çok zorlaştırır. Ama moralinizi bozmayın çünkü 11. sınıfta böye düşünen erkek sayısı çok azdır yani şansınız yüksek.

Öncelikle çocuğu gözlemleyin ve ilişkiye açık olup olmadığını anlamaya çalışın. Daha sonrasında yavaştan yaklaşmaya başlarsınız.

Ek: En kötü senaryoda red yeseniz dahi iyi niyetli bir arkadaşsanız ve o kişide iyi niyetliyse arkadaşlığınızın devam etmesi bile mümkün.

Çocuk ilişkiye açık hatta annesi babasi 2 sene önce ayrılmış zaten ve duygusal boşluğa sahip bence. Çünkü ben psikologlar gibi gözlem yapabiliyorum. Edebiyat dersinde konu açıldı aileden ve gozleri az da olsa doldu çok üzülmüştüm ama sadece kolana 1 milisaniye dokunup teselli ettim. Her neyse. Demek isyedigim sınifımızdaki başka bir kız var 2 haftalık ondan hoşlanmış doğruluk cesaret oynarken öğrendim ve onunla sohbet acıyor ama benimle sohbet falan açmiyor bir de ortak arkadaşimız shiplemiş ama ben kendime güvenmiyorum sanırım evet çirkin değilim ama o kızlar gibi de değilim.

Sohbet başlat fazlasına gerek yok ilgi çekmek için olmadığın biri gibi davranmana hiç gerek yok sadece fazla konuşmaya çalış.
Çalıştım ortak arkadaşımız ona bizi shiplediğini söylediğinden beri bana çok soguk abi ya ya da bana öyle geldi. Mesela okuldaki bi etkinlikte takim arkadaşı olalim mi dediğimde ig de şey yazdı keyim yerinde değil çağırma beni. Aynen boyle

Abi dimii yaa. Keşke biri beni de başkalarina verdigim degeri verse. Ayrıca çocuk ile karakterimiz çok uyumlu assiri ahlaklı biri. Tek sorun sevgi arayışinda öbür cevaplarımda da söyledim anne sevgisi görmemediginden kaynaklı bence hatta beğendiği storylerde aşkla allakalı. Bide ben st attim cocugun begenxigi filmle ilgili st yi yanıtladı ve sohbet açtı . Ama belli bi noktadan sonra sohbeti hep ben açıyorum bi de okuldaki ile ig deki gibi konuşmuyoruz

Son düzenleme:
Valla ben kız olsam güzel bi üni yazar, zengin manita yapardım. Liseden tanışacağın rastgele birisinin ortalama geliri olan bir aile babası olma ihtimali çok fazla.

Kendimi geliştirip zengin bi erkek çevresi yapardım.
Abi her şey para değil çocuk zaten zeki bu arada geleceğini duşünüyor bende öyle yani notlarımız yarişır durumda

Abi her şey para değil çocuk zaten zeki bu arada geleceğini duşünüyor bende öyle yani notlarımız yarişır durumda.

Vallahi benim çok zeki bir kuzen vardı çocuk ilk sene tıp kazandı. Orada zorbalandı galiba asosyaldir biraz. Sonrasında tekrar hazırlanıp diş hekimliğine geçti. Orada da tutunamadı en son 2 yıllık orman okuyup torpille bizim memlekete atandı şu an aylık 60 bin maaş alıyor.

Erkek evin direği oluyor sonuçta. Dediğim gibi zengin erkek bulmalı. Para her şeyi çözüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı