Hoşlandığım kıza nasıl açılabilirim?

@Keremmss hayatın getirisi her zaman için farklı olacak, kimsenin hayatı dört dörtlük değil ve her şey güllük gülistanlık da değil. Bir şeyi yaparken korkmayın, bunu demek istiyorum.

Biri yoluyla ilettir falan öyle yap ben açılmadım bir sene NPC gibi sadece onu izledim. Sonra kız başka biriyle sevgili oldu ben de başkasını buluruz ya sınırsız zaten dedim. Bence ironik.

Şimdi şöyle bir problem var hem yaşım gereği hem de biraz kişiliğim sebebiyle aşk konusunda büyük adımlar atmaktan hep biraz çekinmisimdir yani bir kızı kenara çekip duygularını söylemek bir başkası için kolay olsa bile benim için bu inanılmaz büyük bir olay yani pek bir deneyimim yok ben bu kıza ne diyeceğim hocam? Kelimesi kelimesine yaz sen @333365

@kizaganhan yaşınız kaç? Merak etmedim değil ve kızla konuşurken kıza karşı beslediğiniz duyguları söyleyeceksiniz. Bunu en iyi kendi duygularınız tercüman edebilir. Önünde iki ihtimal var: Kız açılmana olumlu cevap verip ya seninle beraber olacak ya da olumsuz cevap verip senle beraber olmayacak. Şahsen iki cevap da senin yararına olacak. Olumlu cevap verirse kızdan öğreneceğin çok şey olabilir, olumsuz cevap verirse de kendini ilerleyen zamanlara şimdiden hazırlamış olacaksın. Yeri gelince reddedilmesini de bilmek lazım.

Şimdi şöyle bir problem var hem yaşım gereği hem de biraz kişiliğim sebebiyle aşk konusunda büyük adımlar atmaktan hep biraz çekinmisimdir yani bir kızı kenara çekip duygularını söylemek bir başkası için kolay olsa bile benim için bu inanılmaz büyük bir olay yani pek bir deneyimim yok ben bu kıza ne diyeceğim hocam? Kelimesi kelimesine yaz sen @333365

Olm açılma ileride bulursun daha iyilerini.

@479980 gerçekten çok güzel bir bakış, açısı. Tebrikler. 😂😂👏 Kız erkek ilişkilerinin, erken yaşlarda deneyimlenmesi gerekiyor. Hem kızlar hem de erkekler, bunları küçük yaşlarda deneyimlemeli. 20-25 yaşına gelmiş bir bireyin, hiçbir erkekle ya da kızla konuşmamış birisi mi olmasını istiyorsunuz? Hayat bilgisayardan ve oyunlardan ibaret değil.

@kizaganhan yaşınız kaç? Merak etmedim değil ve kızla konuşurken kıza karşı beslediğiniz duyguları söyleyeceksiniz. Bunu en iyi kendi duygularınız tercüman edebilir. Önünde iki ihtimal var: Kız açılmana olumlu cevap verip ya seninle beraber olacak ya da olumsuz cevap verip senle beraber olmayacak. Şahsen iki cevap da senin yararına olacak. Olumlu cevap verirse kızdan öğreneceğin çok şey olabilir, olumsuz cevap verirse de kendini ilerleyen zamanlara şimdiden hazırlamış olacaksın. Yeri gelince reddedilmesini de bilmek lazım.

15. Hocam zaten yaşım küçük dediğiniz gibi. Şimdi bu tarz durumlara alışmazsam ileride kızlarla konuşmasını bile bilmeyen bir aptal olacağım.
Ben yazıyorum kıza.

15 hocam zaten yaşım küçük dediğiniz gibi şimdi bu tarz durumlara alışmazsam ileride kızlarla konuşmasını bile bilmeyen bir aptal olacağım.
Ben yazıyorum kıza.

Fark ettim de benden bir şey olmaz hocam. Kıza ne yazacağımı hazırlıyorum, araya kardeşim koymadan duramıyorum @333365

Son düzenleyen: Moderatör:
@479980 gerçekten çok güzel bir bakış, açısı. Tebrikler. 😂😂👏 kız erkek ilişkilerinin, erken yaşlarda deneyimlenmesi gerekiyor. Hem kızlar hem de erkekler, bunları küçük yaşlarda deneyimlemeli. 20-25 yaşına gelmiş bir bireyin, hiçbir erkekle ya da kızla konuşmamış birisi mi olmasını istiyorsunuz? Hayat bilgisayardan ve oyunlardan ibaret değil.

Katılıyorum hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı