Hoşlandığım kıza nasıl mesaj atarım?

TavukluDinozor

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim üzere hoşlandığım bir kız var. Bu kızın Instagram'ını almayı başardım konuştuk ama daha sonra uyuduk. Sonraki günler ne yazarak konu başlatabilirim? Kızla bir sürü ortak yönümüz var ve bana kanka diyor fakat peşini bırakmak istemiyorum. Tavsiyelerinizi yazarsınız sevinirim benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler. Kızla mesajlaşırken konu başlatırken naber nasılsın napıyorsun çok klişe oldu, lütfen bunları önermeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alışılmış kalıpların dışına çıkıp heyecan katmak istiyorsan şaşırtmaya yönelik hamleler yap.Mesela "Ahmet napıyon la" de cevap verirse yanlış oldu yaz.Aynı şekilde hitap sözcüklerini değiştirebilirsin mesela "müdür,kaptan,muhtar,başkan,reis,selami" gibi orası senin hayal gücüne kalmış.Ama seni sevmesini sağlaman gerek ya friendzone'dan çık ya da kanka olmaya alış.

Yaşınız 22 mi öncelikle? Yaşınıza göre bir şeyler yazalım.

Yok hayır 16 yaşındayım.
Şekilden şekile girme, ben senden hoşlanıyorum de. Kabul ederse eder, kabul etmezse o kaybeder.
Anladım deneyeceğim teşekkür ederim.
Alışılmış kalıpların dışına çıkıp heyecan katmak istiyorsan şaşırtmaya yönelik hamleler yap. Mesela "Ahmet napıyon la" de cevap verirse yanlış oldu yaz. Aynı şekilde hitap sözcüklerini değiştirebilirsin mesela "müdür, kaptan, muhtar, başkan, reis, selami" gibi orası senin hayal gücüne kalmış. Ama seni sevmesini sağlaman gerek ya Friendzone'dan çık ya da kanka olmaya alış.

Farklı hitap şekillerinden hoşlanırlar mı ki acaba.

Başlıkta belirttiğim üzere hoşlandığım bir kız var. Bu kızın Instagram'ını almayı başardım konuştuk ama daha sonra uyuduk. Sonraki günler ne yazarak konu başlatabilirim? Kızla bir sürü ortak yönümüz var ve bana kanka diyor fakat peşini bırakmak istemiyorum. Tavsiyelerinizi yazarsınız sevinirim benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler. Kızla mesajlaşırken konu başlatırken naber nasılsın napıyorsun çok klişe oldu, lütfen bunları önermeyin.

Moralinizi bozmak istemem ama reddedilebilirsiniz. Tabi bu kararı kaldırabiliyorsanız sorun yok. Yanlış anlamayın gerçekler acıdır. Kabul edilme şansıda var. Tabi o da sizin gibi düşünüyorsa. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı