Hoşlandığım kıza nasıl mesaj atarım?

Kanka demesinden rahatsız olduğunu söyle, niyetini de ufaktan belli et, öyle aylarca beklemene gerek yok, 1-2 günde sonuca bağlanacak şey.

Tanışalı 3 gün oluyor soğuk davrandığı için dün hiç yazmadım. Fakat bu akşam konuşup sonuca bağlayacağım sanırım. Teşekkürler.
Hiç fotoğrafını gördün mü? Ona göre bir şey söyleyeceğim.

Evet gördüm.
 
Tanışalı 3 gün oluyor soğuk davrandığı için dün hiç yazmadım. Fakat bu akşam konuşup sonuca bağlayacağım sanırım. Teşekkürler.


Evet gördüm.
Yeni tanışıyorsanız hoşlanıyorum gibi duygusal yaklaşırsanız olumsuz olabilir, ‘beni daha yakından tanırsan belki kanka değil başka şekilde hitap etmek istersin’ gibi özgüvenli şekilde birbirinizi tanımayı teklif etmen daha iyi olur sanırım.
 
Daha çok erken ama dostum, bak tanıyalı 3 gün oldu diyorsun ama sen bilirsin. Reddedilme ihtimalin yüksek ama umudunu yitirme ve tekrar söylüyorum bel bağlama. Söylemek istediğini söyle ve bekle. Cevabı eğer "bana zaman ver" ise hemen uzaklaş ondan ve iletişimi kes, başkasından hoşlanıyor ve ondan sonuç alamadığı için sana bir şey diyemiyor ve seni yedekte bekletiyor, sen ve hiç biriniz yedek değilsiniz. Ne kadın ne erkek bu cevabı hak etmiyor, kimse bekletilmek zorunda değil. @TavukluDinozor
 
Yeni tanışıyorsanız hoşlanıyorum gibi duygusal yaklaşırsanız olumsuz olabilir, ‘beni daha yakından tanırsan belki kanka değil başka şekilde hitap etmek istersin' gibi öz güvenli şekilde birbirinizi tanımayı teklif etmen daha iyi olur sanırım.

Haklısınız. Sanırım tanışma sürecini biraz daha uzatmam gerek.
Tamam işte tanımak istiyorsa seni o istediği şeyi ver ona. Eğer tanıması için fırsat vermezsen olumsuz olabilir. Olacağı varsa kendi elinle yok edersin.

Evet beni tanımak istiyor. Fakat benim onu tanımama izin vermiyor gibi sanki. Biraz da sen kendinden bahset diyorum benim anlatıcak bir şeyim yok diyor.
 
Hocam haklısınız fakat hani belirttiğim gibi ruh ikizim olarak görüyorum. Çok benzer yönlerimiz varken bu fırsatı kaçırmak istemiyorum.

Bunu yapıyorum yine de teşekkürler.

Bu akşam deneyeceğim teşekkürler.

Çok geç olmadan açılmayı düşünüyorum.


Aslında haklısınız. Kız beni tanımak istediğini söylemişti. Fakat çok da uzatmak istemiyorum. Kararsız kalmış durumdayım.

Bro ne yaparsan yap istersen reddedil ama sakın hoşlandığın biriyle arkadaş olma. Gerçekten berbat bir olay. İkinizin birbirine karşı bakış açınız çok farklı oluyor çok canım yandı bu yüzden...
 
Başlıkta belirttiğim üzere hoşlandığım bir kız var. Bu kızın Instagram'ını almayı başardım konuştuk ama daha sonra uyuduk. Sonraki günler ne yazarak konu başlatabilirim? Kızla bir sürü ortak yönümüz var ve bana kanka diyor fakat peşini bırakmak istemiyorum. Tavsiyelerinizi yazarsınız sevinirim benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler. Kızla mesajlaşırken konu başlatırken naber nasılsın napıyorsun çok klişe oldu, lütfen bunları önermeyin.

Kızın senden hoşlanmasını sağla. Yani örnek veriyorum. Kızın hoşlandığı şeyleri öğren vs. gibi. Konuyu açarken çok klişe olmasın diyorsun fakat başka söz bulamadım. Bence konuyu başlat naber, nasılsın ve ne yapıyorsun gibi şeylerle. Ondan sonra biraz zaman geçsin ve kıza açıl. Bakalım senden hoşlanıyor mu, hoşlanmıyor mu?
 
Haklısınız. Sanırım tanışma sürecini biraz daha uzatmam gerek.


Evet beni tanımak istiyor. Fakat benim onu tanımama izin vermiyor gibi sanki. Biraz da sen kendinden bahset diyorum benim anlatıcak bir şeyim yok diyor.
Anlatacak bir şeyi yoksa boş insandır ya da aklınca zeki davranarak önce seni tamamen tanımak isteyip beğenmezse konuşmayı kesecek. Böylelerinden uzak dur. Anlatacak bir şeyi yoksa ne istediğini de bilmiyordur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı